ایران كوهستانی
مواد لازم برای 4 نفر
برنج 450 گرم (3 پیمانه)
كره 50 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد متوسط
سیر خردكرده 3 حبه
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
میگوی پاككرده 200 گرم
فلفل قرمز یكچهارم قاشق چایخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
ادویهكاری 1 قاشق چایخوری
لوبیا چشمبلبلی پخته 100 گرم
گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه هواری میگو
برنج را از 2 ساعت قبل بخیسانید و در آب جوش بپزید تا مغز برنج نرم شود. بعد آن را در آبكش بریزید. حالا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود و بعد سیر و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید. سپس میگو را اضافه كنید و 5 دقیقه، تفت دهید.
حالا فلفل قرمز، نمك، ادویهكاری، لوبیا چشم بلبلی و گشنیز را بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. اكنون روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و برنج آب كشیده و مخلوط فراهم كرده را لابه لای هم در آن بریزید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، دم كنید.