Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:45

11
مهر
كوفته ماهی با سس گوجه‌فرنگی

كوفته ماهی با سس گوجه‌فرنگی

نان تست را در ظرف مناسبی بگذارید و قدری آب روی آن بپاشید تا خیس شود. آن‌گاه آن را بفشارید و آب اضافی را دور بریزید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

نان سفید برشی                   1 تكه

فیله ماهی سفید چرخكرده     500 گرم

پیاز خردكرده                         1 عدد

سیر له‌كرده                         1 حبه

زردچوبه                            یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل                       یك‌دوم قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا                یك‌دوم قاشق چایخوری

گشنیز خردكرده                 2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                           1 عدد

پودر نان                           1 قاشق سوپخوری

كره                                25 گرم

گشنیز تازه برای تزئین      به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

كره                                 25 گرم

فیله گوجه‌فرنگی خردكرد   2 عدد

سیر له‌كرده                    1 حبه

پودر پاپریكا                     1 قاشق چایخوری

آبلیمو                           1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                   به میزان لازم 

روش تهیه كوفته ماهی با سس گوجه‌فرنگی

نان تست را در ظرف مناسبی بگذارید و قدری آب روی آن بپاشید تا خیس شود. آن‌گاه آن را بفشارید و آب اضافی را دور بریزید. حال ماهی، پیاز، سیر، زردچوبه، پودر زنجفیل، گرام ماسالا، گشنیز، تخم‌مرغ، نان خیسانده و پودر نان را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید.

سپس هر بار به اندازه نارنگی، از مایه فراهم‌كرده بردارید و به شكل توپ در آورید. حال كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. اینك كوفته‌ها را در كره تفت دهید و درون سس گوجه‌فرنگی بریزید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید. اكنون سس گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و كوفته‌ها را رویش بگذارید و با گشنیز بیارائید و میل كنید.

روش تهیه سس گوجه‌فرنگی:  كره را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه گوجه‌فرنگی و سیر را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس پاپریكا، آبلیمو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید، در تابه را بگذارید و سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

 

برچسب ها: کوفته، کوفته ماهی، آشپزی با کوفته، آموزش کوفته ماهی، کوفته با ماهی، کوفته با سس گوجه فرنگی تعداد بازديد: 622 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز