فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
نان سفید برشی 1 تكه
فیله ماهی سفید چرخكرده 500 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 1 حبه
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل یكدوم قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا یكدوم قاشق چایخوری
گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
پودر نان 1 قاشق سوپخوری
كره 25 گرم
گشنیز تازه برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
كره 25 گرم
فیله گوجهفرنگی خردكرد 2 عدد
سیر لهكرده 1 حبه
پودر پاپریكا 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه كوفته ماهی با سس گوجهفرنگی
نان تست را در ظرف مناسبی بگذارید و قدری آب روی آن بپاشید تا خیس شود. آنگاه آن را بفشارید و آب اضافی را دور بریزید. حال ماهی، پیاز، سیر، زردچوبه، پودر زنجفیل، گرام ماسالا، گشنیز، تخممرغ، نان خیسانده و پودر نان را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید.
سپس هر بار به اندازه نارنگی، از مایه فراهمكرده بردارید و به شكل توپ در آورید. حال كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. اینك كوفتهها را در كره تفت دهید و درون سس گوجهفرنگی بریزید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید. اكنون سس گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و كوفتهها را رویش بگذارید و با گشنیز بیارائید و میل كنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: كره را در تابه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آنگاه گوجهفرنگی و سیر را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس پاپریكا، آبلیمو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید، در تابه را بگذارید و سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.