Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 08:05

11
مهر
ته‌چین ماهی كیلكا

ته‌چین ماهی كیلكا

برنج را از 2 ساعت قبل بخیسانید و در آب جوش بریزید تا برنج نرم شود. سپس آن را در صافی بریزید. حالا در ظرف مناسبی، زرده‌‌های تخم‌مرغ، ماست خامه‌ای و زعفران را با هم مخلوط كنید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج                         500 گرم

زرده تخم‌مرغ             2 عدد

ماست خامه‌ای         250 گرم

زعفران حلكرده          یك‌چهارم پیمانه

سبزی پلوئی خردكرده 300 گرم

ماهی كیلكا               400 گرم

كره                          150 گرم

نمك و فلفل              به میزان لازم

 روش تهیه ته‌چین ماهی كیلكا

برنج را از 2 ساعت قبل بخیسانید و در آب جوش بریزید تا برنج نرم شود. سپس آن را در صافی بریزید. حالا در ظرف مناسبی، زرده‌‌های تخم‌مرغ، ماست خامه‌ای و زعفران را با هم مخلوط كنید و یك‌سوم از برنج را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و كنار بگذارید. اینك یك‌سوم دیگر از برنج را با سبزی مخلوط كنید و كنار بگذارید.

اكنون ظرف نسوزی را به اندازه‌ی 22×30 سانتیمتر، با كره چرب كنید و ماهی مزه‌دار كرده‌ی كیلكا را كف ظرف بچینید. پلوی زعفرانی را روی ماهی بریزید و صاف كنید. سپس سبزی پلو را رویش بریزید و صاف كنید. حال برنج ساده – باقیمانده‌ی برنج - را بیفزائید و رویش را صاف كنید.

كره را به مكعب‌های كوچك خرد كنید و روی پلو بگذارید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت 45 دقیقه ته‌چین را بپزید. اكنون ته‌چین را در دیس مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با ماست چكیده بیارائید و میل كنید.

یادآوری: برای مزه‌دار كردن ماهی كیلكا قدری نمك و فلفل به آن بزنید و دست‌كم 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آشپزی با ماهی، تهیه ته چین، ته چین ماهی، ماهی کیلکا، آموزش ته چین ماهی، مواد لازم ته چین ماهی، ته چین ماهی کیلکا تعداد بازديد: 1177 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز