Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 06:44

10
مهر
ماهی قزل‌آلا با پنیر گودا

ماهی قزل‌آلا با پنیر گودا

ماهی را در ظرف نسوزی بچینید. شیر، سس سویا و رب‌ گوجه‌فرنگی را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه قارچ، گوجه‌فرنگی، فلفل سبز، نمك و نعنا را بیفزائید و مخلوط كنید و روی ماهی بریزید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

ماهی قزل‌آلا               2 عدد

شیر                          3 قاشق سوپخوری

سس سویا                1 قاشق سوپخوری

رب‌ گوجه‌فرنگی          1 قاشق سوپخوری

قارچ خرد كرده            10 عدد

گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خرد كرده 6 عدد

فلفل سبز قلمی      6 عدد

نمك                       یك دوم قاشق چایخوری

نعنای ریز خرد كرده   1 دسته‌ی كوچك

برگ بو                    4 عدد

كره‌ی آبكرده           30 گرم

پنیر گودای رنده كرده 250 گرم

 روش تهیه ماهی قزل‌آلا با پنیر گودا

ماهی را در ظرف نسوزی بچینید. شیر، سس سویا و رب‌ گوجه‌فرنگی را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه قارچ، گوجه‌فرنگی، فلفل سبز، نمك و نعنا را بیفزائید و مخلوط كنید و روی ماهی بریزید. برگ بو را روی ماهی بگذارید و كره را بیفزائید.

سپس ماهی را در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. حالا ماهی را از فر درآورید و پنیر را رویش بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: ماهی قزل آلا، تهیه ماهی قزل آلا، قزل آلا با پنیر، قزل آلا با پنیر گودا، آشپزی با قزل آلا، روش تهیه قزل آلا، آموزش پخت قزل آلا تعداد بازديد: 654 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز