سرور چاووشی
مواد لازم برای 2 نفر
ماهی قزلآلا 2 عدد
شیر 3 قاشق سوپخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
قارچ خرد كرده 10 عدد
گوجهفرنگی پوست گرفته و خرد كرده 6 عدد
فلفل سبز قلمی 6 عدد
نمك یك دوم قاشق چایخوری
نعنای ریز خرد كرده 1 دستهی كوچك
برگ بو 4 عدد
كرهی آبكرده 30 گرم
پنیر گودای رنده كرده 250 گرم
روش تهیه ماهی قزلآلا با پنیر گودا
ماهی را در ظرف نسوزی بچینید. شیر، سس سویا و رب گوجهفرنگی را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه قارچ، گوجهفرنگی، فلفل سبز، نمك و نعنا را بیفزائید و مخلوط كنید و روی ماهی بریزید. برگ بو را روی ماهی بگذارید و كره را بیفزائید.
سپس ماهی را در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. حالا ماهی را از فر درآورید و پنیر را رویش بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود.