اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 125 گرم
نمك یك پینچ
كره سرد خرد كرده 75 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
آب سرد 1-2 قاشق سوپخوری
تخممرغ 2 عدد
خامه 100 میلیلیتر
پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم
مواد لازم میانی
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
فیله ماهی دودی 200 گرم
كره 25 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
قارچ ریز خرد كرده 150 گرم
ادویه ماهی 1 قاشق چایخوری
جعفری ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه كیشماهی دودی و پنیر
آرد و نمك را الك كنید و در كاسه مناسب و جاداری بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. حالا زرده تخممرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا مواد خمیر شود. آنگاه خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه، در یخچال استراحت دهید.
اكنون با وردنه، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 5 میلیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 20 سانتیمتر پهن نمائید. اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد كنید تا هنگام پختن، كف نان پف نكند! حالا قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید تا طلائی رنگ شود.
اینك كیش را با مواد میانی پر كنید، تخممرغها و خامه را با چنگال بزنید و روی مواد میانی بریزید و با پنیر بپوشانید. حالا دوباره قالب را در سینی بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا كیش بپزد و پنیر طلائیرنگ شود.
روش تهیه مایه میانی: آبلیمو را روی ماهی بریزید و در ظرف نسوزی بگذارید. روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و ماهی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید. تا طلائی رنگ شود. سپس قارچ را بیفزائید و 3 دقیقه، تفت دهید اینك ماهی، ادویه و جعفری را بیفزائید و مخلوط كنید.