Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:17

10
مهر
كیش‌ماهی دودی و پنیر

كیش‌ماهی دودی و پنیر

آرد و نمك را الك كنید و در كاسه مناسب و جاداری بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. حالا زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا مواد خمیر شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد                                125 گرم

نمك                              یك پینچ

كره سرد خرد كرده          75 گرم

زرده تخم‌مرغ                  1 عدد

آب سرد                        1-2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                        2 عدد

خامه                            100 میلی‌لیتر

پنیر موزارلا‌ی رنده كرده   150 گرم

مواد لازم میانی

آبلیمو                           2 قاشق سوپخوری

فیله ماهی دودی          200 گرم

كره                             25 گرم

پیاز خرد كرده                1 عدد متوسط

قارچ ریز خرد كرده          150 گرم

ادویه ماهی                 1 قاشق چایخوری

جعفری ریز خرد كرده    1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه كیش‌ماهی دودی و پنیر

آرد و نمك را الك كنید و در كاسه مناسب و جاداری بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید. حالا زرده تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا مواد خمیر شود. آن‌گاه خمیر را اندكی ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه، در یخچال استراحت دهید.

اكنون با وردنه، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 5 میلی‌متر باز كنید و در قالب پای به قطر 20 سانتیمتر پهن نمائید. اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد كنید تا هنگام پختن، كف نان پف نكند! حالا قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و خمیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید تا طلائی رنگ شود.

اینك كیش را با مواد میانی پر كنید، تخم‌مرغ‌ها و خامه را با چنگال بزنید و روی مواد میانی بریزید و با پنیر بپوشانید. حالا دوباره قالب را در سینی بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا كیش بپزد و پنیر طلائی‌رنگ شود.

روش تهیه مایه میانی: آبلیمو را روی ماهی بریزید و در ظرف نسوزی بگذارید. روی ظرف را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و ماهی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید. تا طلائی رنگ شود. سپس قارچ را بیفزائید و 3 دقیقه، تفت دهید اینك ماهی، ادویه و جعفری را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با ماهی، تهیه کیش ماهی، آموزش کیش ماهی، روش تهیه کیش ماهی، کیش ماهی دودی، کیش ماهی پنیر، مواد لازم کیش ماهی تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز