اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
ماهی قزل آلا 2 عدد متوسط
پودر سیر یا پودر زنجفیل یكدوم قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس بادام
كره 30 گرم
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه ماهی قزل آلا با سس بادام
فلسهای ریز ماهی را بگیرید، برشی روی شكم ماهی ایجاد كنید و محتویاتش را دور بریزید. آنگاه ماهی را بشوئید، بالههای آن را با قیچی ببرید، سرو دم ماهی را نگه دارید. سپس ماهی را با پودر سیر و نمك مزهدار كنید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا قدری روغن، در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و دو طرف ماهی را در آن سرخ كنید. اكنون ماهی را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بگذارید و سس بادام را رویش بریزید.
روش تهیه سس بادام: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه بادام و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.