Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 11:56

19
مهر
سالاد اسفناج و سوسیس

سالاد اسفناج و سوسیس

ابتدا برگ‌های اسفناج را بشوئید و روی كاغذ هوله‌ا‌ی آشپزخانه بگذارید تا رطوبتش گرفته شود. آن‌گاه نان تست را مكعبی خرد كنید. حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و نان‌ها را در آن تفت دهید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

برگ اسفناج كوچك و جوان      300 گرم

نان تست                            2 ورق

روغن زیتون                         1 قاشق سوپخوری

سوسیس حلقه‌ای خردكرده  200 گرم

گوجه‌فرنگی مینیاتوری         15 عدد

مغز تخمه آفتابگردان           یك‌دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون                     2 قاشق سوپخوری

آبلیمو                            1 قاشق سوپخوری

سركه بالزامیك               3 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه                    یك چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه سالاد اسفناج و سوسیس

ابتدا برگ‌های اسفناج را بشوئید و روی كاغذ هوله‌ا‌ی آشپزخانه بگذارید تا رطوبتش گرفته شود. آن‌گاه نان تست را مكعبی خرد كنید. حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و نان‌ها را در آن تفت دهید و روی كاغذ هوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

سپس سوسیس‌ها را در همان تابه سرخ كنید. اینك برگ‌های اسفناج، نان تست، سوسیس و گوجه‌فرنگی‌ها را با هم مخلوط كنید و در ظرف مناسب سالاد بریزید. اكنون سس را به آن بیفزائید و با تخمه آفتابگردان، بیارائید.

روش تهیه سس: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: سالاد، مواد لازم سالاد اسفناج، روش تهیه سالاد اسفناج، سالاد با سوسیس، آشپزی با سوسیس، آموزش سالاد اسفناج، سالاد سوسیس تعداد بازديد: 813 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز