سرور چاووشی
مواد لازم برای 6 نفر
برگ اسفناج كوچك و جوان 300 گرم
نان تست 2 ورق
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سوسیس حلقهای خردكرده 200 گرم
گوجهفرنگی مینیاتوری 15 عدد
مغز تخمه آفتابگردان یكدوم پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
سركه بالزامیك 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه سالاد اسفناج و سوسیس
ابتدا برگهای اسفناج را بشوئید و روی كاغذ هولهای آشپزخانه بگذارید تا رطوبتش گرفته شود. آنگاه نان تست را مكعبی خرد كنید. حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و نانها را در آن تفت دهید و روی كاغذ هولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
سپس سوسیسها را در همان تابه سرخ كنید. اینك برگهای اسفناج، نان تست، سوسیس و گوجهفرنگیها را با هم مخلوط كنید و در ظرف مناسب سالاد بریزید. اكنون سس را به آن بیفزائید و با تخمه آفتابگردان، بیارائید.
روش تهیه سس: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.