سرور چاووشی
مواد لازم برای 6 نفر
كدوی سبز قلمی 6 عدد
پنیر موزارلای رنده كرده 250 گرم
فلفل دلمهای قرمز ریز خرد كرده 2 عدد
شوید خرد كرده 1 دسته كوچك
نمكو فلفل از هر كدام یكدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
سیر رنده كرده 2 حبه
روش تهیه دلمه كدو سبز با پنیر موزارلا
كدوها را از طول نصف كنید و گوشتهی آن را درآورید تا توخالی شوند و بعد در آب جوش بپزید تا قدری نرم شوند. آنگاه پنیر، فلفل دلمهای، شوید، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. روی كدوها مخلوط روغن زیتون و سیر بمالید و داخلشان را با مواد فراهم كرده، پر كنید.
حالا كدوهای پركرده را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 190 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا مواد میانی آن بپزد و رویش طلائی رنگ شود.
یادآوری: مراقب باشید كه كدوها هنگام پختن خیلی نرم نشوند تا دلمه شكل زیبائی داشته باشد.
نكات خواندنی
پنیر موزارلا از مهمترین پنیرهای گروه پنیرهای خمیری نرم و كشدار است كه تكنولوژی ساخت و مصرف این نوع پنیرهای كشدار ویژگیهای خاصی دارد.
این پنیر از انعقاد آنزیمی شیر تازه پس از كاهش PH به وسیلهی مایههای لاكتیكی، اسید سیتریك یا باكتریهای اسیدلاكتیك حاصل میشود و سپس كشش لخته در آب داغ انجام میشود كه این عمل باعث ایجاد بافت اِلاستیكی و بافت فیبری و خاصیت كشش و ذوب پنیر نهائی خواهد شد. انواع مهم این نوع پنیر عبارتند از: موزارلا، رومانو و گرانا.