Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 01:49

18
مهر
دلمه گوجه‌فرنگی با ماهی ساردین

دلمه گوجه‌فرنگی با ماهی ساردین

پاستا را در آب جوش دارای نمك و روغن بجوشانید تا بپزد و نرم شود و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه دایره‌هائی از سر گوجه‌فرنگی‌ها ببرید و داخل گوجه‌فرنگی‌ها را خالی كنید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

پاستای‌ شكل‌دار                   250 گرم

گوجه‌فرنگی                         6 عدد درشت

روغن زیتون                         3 قاشق سوپخوری

سیر خردكرده                      1 حبه

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده     2 عدد متوسط

جعفری ریز خردكرده            2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                       از هر كدام یك دوم‌قاشق چایخوری

ماهی ساردین                   6 عدد

روغن برای سرخ‌كردن          به میزان لازم

روش تهیه دلمه گوجه‌فرنگی با ماهی ساردین

پاستا را در آب جوش دارای نمك و روغن بجوشانید تا بپزد و نرم شود و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه دایره‌هائی از سر گوجه‌فرنگی‌ها ببرید و داخل گوجه‌فرنگی‌ها را خالی كنید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و سیر و گوجه‌فرنگی خردكرده را در آن تفت دهید.

سپس پاستا، جعفری، نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. ماهی ساردین را در روغن سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. اكنون داخل گوجه‌فرنگی‌ها را با مخلوط فراهم‌كرده پر كنید و روی هر كدام یك ماهی سرخكرده بگذارید. اینك دلمه را برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: دلمه، دلمه گوجه فرنگی، آموزش دلمه گوجه فرنگی، دلمه با گوجه فرنگی، روش تهیه دلمه گوجه فرنگی، دلمه با ماهی ساردین، آشپزی با ماهی ساردین تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز