اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 نفر
بادمجان دلمهای 2عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد
فیله مرغ خرد كرده 2 عدد
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
پوره گوجهفرنگی 120 گرم
پودر نان 40 گرم
تخممرغ همزده 1عدد
پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم
روش تهیه دلمه بادمجان با مرغ و پنیر
بادمجانها را از طول نصف كنید و گوشته آن را درآورید. گوشته بادمجان را خرد كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس فیلههای مرغ و گوشته بادمجان را هم بیفزائید و تفت دهید تا جائیكه رنگ مرغ تغییر كند.
حال جعفری و پوره گوجهفرنگی را اضافه كنید و در تابه را بگذارید تا مواد بپزد. همینكه مخلوط فراهم كرده خنك شد، پودر نان، تخممرغ و نیمی از پنیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه داخل بادمجانها را با این مخلوط پر كنید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید و باقیمانده پنیر را روی دلمهها بریزید.
ظرف را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه دلمه را بپزید.