Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 08:09

18
مهر
دلمه بادمجان با مرغ و پنیر

دلمه بادمجان با مرغ و پنیر

بادمجان‌ها را از طول نصف كنید و گوشته آن را درآورید. گوشته بادمجان را خرد كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

بادمجان دلمه‌ای            2عدد

روغن مایع                   2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده               1 عدد

فیله مرغ خرد كرده       2 عدد

جعفری خرد كرده        2 قاشق سوپخوری

پوره گوجه‌فرنگی         120 گرم

پودر نان                    40 گرم

تخم‌مرغ همزده         1عدد

پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم

روش تهیه دلمه بادمجان با مرغ و پنیر

بادمجان‌ها  را از طول نصف كنید و گوشته آن را درآورید. گوشته بادمجان را خرد كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس فیله‌های مرغ و گوشته بادمجان را هم بیفزائید و تفت دهید تا جائیكه رنگ مرغ تغییر كند.

حال جعفری و پوره گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و در تابه را بگذارید تا مواد بپزد. همینكه مخلوط فراهم كرده خنك شد، پودر نان، تخم‌مرغ و نیمی از پنیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه داخل بادمجان‌ها را با این مخلوط پر كنید و در ظرف نسوز چربكرده بچینید و باقیمانده پنیر را روی دلمه‌‌ها بریزید.

ظرف را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه دلمه را بپزید.

 

برچسب ها: دلمه، دلمه بادمجان، مواد لازم دلمه بادمجان، تهیه دلمه بادمجان، آموزش دلمه با مرغ، روش تهیه دلمه با پنیر، دلمه با پنیر تعداد بازديد: 815 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز