Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 22:12

18
مهر
دلمه برگ مو با سس ترش

دلمه برگ مو با سس ترش

برنج و لپه را بخیسانید و بعد برنج را در آب‌جوش دارای نمك بپزید و در آبكش بریزید. آن‌گاه لپه را هم بپزید و كنار بگذارید. كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای  6-8  نفر

 برنج                                  300 گرم (2پیمانه)

لپه                                    70 گرم

كره                                   100 گرم

گوشت چرخكرده شترمرغ     500 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه          به میزان لازم

پیازداغ                              3 قاشق سوپخوری

سبزی دلمه ریز خردكرده*   500 گرم

برگ مو                            500-600 گرم

غوره یا گوجه سبز             300 گرم

آب گوشت                       500 میلی‌لیتر  (2 پیمانه)

* تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون، نعنا

 روش تهیه دلمه برگ مو با سس ترش

برنج و لپه را بخیسانید و بعد برنج را در آب‌جوش دارای نمك بپزید و در آبكش بریزید. آن‌گاه لپه را هم بپزید و كنار بگذارید. كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. سپس پیاز ‌داغ و سبزی دلمه را اضافه كنید و دو دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.

آن‌گاه لپه و برنج را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی هر برگ مو قدری از مواد فراهم كرده بریزید و آن را بپیچید. كف قابلمه مناسبی را با برگ مو بپوشانید و دلمه‌ها را در آن بچینید. غوره یا گوجه سبز را روی دلمه بریزید و بشقابی رویش برگردانید و جسم سنگینی روی بشقاب بگذارید.

اكنون آب گوشت را روی دلمه بریزید و با حرارت ملایم، بپزید تا آبش نیز كشیده شود. حال دلمه را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری: می‌‌توانید دلمه برگ مو را با سس شیرین نیز تهیه كنید. در این صورت غوره یا گوجه سبز را حذف كنید و یك پیمانه شیره انگور را همراه با سه ‌چهارم پیمانه سركه و یك چهارم پیمانه روغن مایع یا كره آبكرده، مخلوط كنید و همینكه دلمه پخت، این سس را رویش بریزید، بشقاب را بردارید و بگذارید سس به خورد دلمه برود.

 

برچسب ها: دلمه، دلمه برگ مو، آشپزی با برگ مو، روش تهیه دلمه برگ مو، آموزش دلمه برگ مو، دلمه با سس ترش، سس ترش تعداد بازديد: 744 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز