اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط
دانه صنوبر 3 قاشق سوپخوری
كشمش (مویز) 3 قاشق سوپخوری
برنج 100 گرم
شوید و گشنیز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
برگ مو 300 گرم
مواد لازم برای تهیه سس دلمه
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
آب 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
روش تهیه دلمه برگ مو با دانه صنوبر و مویز
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس دانه صنوبر، كشمش، برنج آبكشیده، سبزی، نمك و فلفل را بیفزائید و 1 دقیقه، تفت دهید. اینك روی هر برگ مو یك قاشقچایخوری از مواد فراهم كرده بریزید و برگ را بپیچید.
كف قابلمه مناسبی را با اندكی برگ مو بپوشانید و دلمهها را در آن بچینید. رویشان بشقابی بگذارید و روی بشقاب جسم سنگینی قرار دهید. حالا سس را روی دلمه بریزید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا دلمه با حرارت متوسط بپزد و آبش تبخیر شود. اكنون دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه سس دلمه: آبلیمو، روغن زیتون و آب را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید.
یادآوری: مویز نوعی كشمش درشت و سیاهرنگ است.