Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 05:58

18
مهر
دلمه برگ مو با دانه صنوبر و مویز

دلمه برگ مو با دانه صنوبر و مویز

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

پیاز ریز خرد كرده             1 عدد متوسط

دانه صنوبر                     3 قاشق سوپخوری

كشمش (مویز)              3 قاشق سوپخوری

برنج                             100 گرم

شوید و گشنیز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                  به میزان لازم

برگ مو                        300 گرم

مواد لازم برای تهیه سس دلمه

آبلیمو                         2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                 1 قاشق سوپخوری

آب                             180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 روش تهیه دلمه برگ مو با دانه صنوبر و مویز

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. سپس دانه صنوبر، كشمش، برنج آبكشیده، سبزی، نمك و فلفل را بیفزائید و 1 دقیقه، تفت دهید. اینك روی هر برگ مو یك قاشق‌چایخوری از مواد فراهم كرده بریزید و برگ را بپیچید.

كف قابلمه مناسبی را با اندكی برگ مو بپوشانید و دلمه‌ها را در آن بچینید. رویشان بشقابی بگذارید و روی بشقاب جسم سنگینی قرار دهید. حالا سس را روی دلمه بریزید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا دلمه با حرارت متوسط بپزد و آبش تبخیر شود. اكنون دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه سس دلمه: آبلیمو، روغن زیتون و آب را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید.

یادآوری: مویز نوعی كشمش درشت و سیاهرنگ است.

 

برچسب ها: دلمه، آموزش دلمه، دلمه برگ مو با دانه صنوبر، دلمه برگ، دلمه با برگ مو، آشپزی با دانه صنوبر، دلمه با دانه صنوبر تعداد بازديد: 724 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز