فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
كلم برگ 1 عدد متوسط
كره 50 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد
گوشت چرخكرده 250 گرم
برنج آبكشیده 150 گرم
لپه پخته 100 گرم (یكدوم پیمانه)
سبزی دلمه خرد كرده 250 گرم
زرشك 4 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
شكر 5 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
ماست چكیده به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
زرشك تفت داده به میزان لازم
روش تهیه دلمه كلمبرگ قالبی
برگهای كلم را از هم جدا كنید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش دارای نمك و سركه بجوشانید تا نرم شود. آنگاه چهار قالب به گنجایش 250 میلیلیتر را چرب كنید و با برگ كلم بپوشانید. به گونهای كه قدری از آن، از قالب بیرون بماند. سپس كره را آب كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و بعد گوشت را بیفزائید.
همینكه گوشت نیمپز شد، برنج، لپه و سبزی را به آن بیفزائید و اندكی تفت دهید. حالا در تابه را بگذارید، حرارت اجاق را ملایم كنید و صبر كنید مواد بپزد. اكنون زرشك، رب گوجهفرنگی، آبلیمو، شكر، زعفران و آب را به آن بیفزائید و 5 دقیقه دیگر بپزید. اینك داخل قالبها را با مخلوط فراهم كرده پر كنید، رویش دارچین بپاشید و با برگ كلم بپوشانید.
قالبها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و دلمه را بپزید. آنگاه دلمهها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید و رویشان را با ماست چكیده، خلال پسته و زرشك بیارائید و میل كنید.