Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:46

17
مهر
دلمه برگ مو با باقلا سبز

دلمه برگ مو با باقلا سبز

گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه برنج خیسانده، سبزی دلمه، باقلا، ماست و روغن را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6  نفر

گوشت چرخكرده                   250 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه             به میزان لازم

برنج                                    200 گرم

سبزی دلمه ریز خرد كرده*     250 گرم

باقلا سبز خلالی خرد كرده     100 گرم

ماست پرچرب                     4 قاشق سوپخوری

روغن مایع                         4 قاشق سوپخوری

برگ مو                             400 - 500 گرم

آب گوشت                        250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

كره                                30 گرم

* تره، شوید، گشنیز، پیازچه، ترخون، مرزه و نعنا

 روش تهیه دلمه برگ مو با باقلا سبز

گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه برنج خیسانده، سبزی دلمه، باقلا، ماست و روغن را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا روی هر برگ مو 1 قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم كرده بریزید و برگ را بپیچید. كف قابلمه‌ی مناسبی را با برگ مو بپوشانید و دلمه‌ها را در آن بچینید.

اینك آب گوشت را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا دلمه به مدت تقریبی 1-5/1 ساعت بپزد و آبش كشیده شود. اكنون كره را روی دلمه بریزید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست میل كنید.

 

برچسب ها: باقلا سبز، آموزش دلمه، تهیه دلمه برگ مو، دلمه برگ مو، آشپزی با برگ مو، روش تهیه دلمه برگ مو، دلمه برگ مو با باقلا تعداد بازديد: 3803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز