اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 نفر
هویج 10 عدد درشت
كره 50 گرم
گوشت چرخكرده 150 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
برنج 100 گرم
گشنیز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
شكر 125 گرم
سركه 80 میلیلیتر
روش تهیه دلمه هویج
پوست هویجها را بگیرید و به درازای 10 سانتیمتر خرد كنید و به مدت یك ساعت در مخلوط آب و نمك غلیظ بگذارید تا نرم شوند. آنگاه داخلشان را خالی كنید و در آب سرد قرار دهید تا نمك اضافی آن گرفته شود. حالا كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید. اكنون برنج خیسانده و آبكشیده و گشنیز را به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه داخل هویجها را با این مخلوط پر كنید و در تابهی مناسبی بچینید. اینك زعفران، شكر و سركه را با هم مخلوط كنید و روی دلمه، بریزید.
تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، دلمه را بپزید. حالا دلمهی هویج را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
یادآوری: دلمه میباید پس از پختن بدون آب باشد!