اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
كره 30 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خردكرده 1 عدد
سیر له كرده 1 حبه
سینه مرغ 700 گرم
پودر پاپریكا 2 قاشق چایخوری
خامه 300 گرم
پوست لیموی رندهكرده 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
سس خردل 2 قاشق چایخوری
قرص عصاره مرغ 1 عدد
آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
آب 1 قاشق سوپخوری
پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه مرغ با سس خردل و لیمو
ابتدا در ظرف مناسب مایكروویو، كره، روغن زیتون، پیاز و سیر را بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه ظرف را به مدت 4 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد بگذارید. سپس ظرف را از دستگاه، بیرون آورید و سینه مرغ و پودر پاپریكا را به مواد بیفزائید و با هم مخلوط كنید.
حالا دوباره ظرف حاوی مواد را 10 دقیقه، در دستگاه با قدرت 100 درصد بگذارید تا مرغ، برشته شود. اینك ظرف را، از دستگاه بیرون آورید. خامه، پوست لیمو، آبلیمو، خردل، قرص عصاره مرغ، آرد ذرت، آب و پیازچه را درون مخلوط مرغ، بریزید و ظرف را در دستگاه با قدرت 100 درصد بگذارید و 3 دقیقه دیگر، خوراك را بپزید.
اكنون مرغ را برش بزنید، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سس را رویش بریزید.