مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4- 6 نفر
گوجهفرنگی 12 عدد كوچك
نمك 1 قاشق چایخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
سیر لهكرده 3 حبه
پنیر پارمسان رندهكرده 20 گرم (یكچهارم پیمانه)
روغن زیتون 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
سركه بالزامیك 1 قاشق سوپخوری
ریحان خردكرده 150 گرم
ژامبون گوشت رشتهای خردكرده 80 گرم
پاستا تالیاتلی 375 گرم
روش تهیه گوجهفرنگی كبابی با پاستا و ریحان
ابتدا گوجهفرنگیها را از وسط به دو نیم كنید. حالا آنها را به سیخ بكشید. سپس رویش نمك، شكر و فلفل بپاشید و در فر آنها را كبابی كنید. آنگاه سیر، پنیر، روغن، سركه و ریحان را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا مواد پوره شود. ژامبونها را نیز در كمی روغن تفت دهید تا ترد شود.
سپس آنها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. اكنون در قابلمه مناسبی پاستا را با آب و نمك بپزید و آبكش كنید. حالا پاستا را با ژامبون و سس فراهمكرده مخلوط كنید. پاستای آماده را در ظرف مخصوص پذیرائی بكشید و روی آن را با گوجهفرنگی كبابی بیارائید.
یادآوری: میتوانید برای تزئین از 50 گرم خلال بادام برشته كرده نیز استفاده نمائید.