فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
پاستای پنه 500 گرم
كره 40 گرم
پیاز خرد كرده 1عدد
سیر خرد كرده 1 حبه
فیله مرغ خلالی خرد كرده 300 گرم
قارچ خرد كرده 100 گرم
گوجهفرنگی رنده كرده*2 عدد
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
سركه 1 قاشق سوپخوری
خامه 100 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر پارمسان رندهكرده 3 قاشق سوپخوری
جعفری خرد كرده برای تزئین به میزان لازم
* (پوره گوجهفرنگی)
روش تهیه پنه با قارچ و مرغ
پاستا را در آبجوش بریزید و بجوشانید تا بپزد و بعد در آبكش بریزید. آنگاه نیمی از كره را به آن بیفزائید و پاستا را گرم نگهدارید. باقیمانده كره را در تابه و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. حال سیر را همراه با فیله مرغ درون تابه بریزید و تا زمانیكه رنگ فیلهها تغییر كند، آن را تفت دهید.
اینك قارچ، گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی و سركه را بیفزائید. در تابه را بگذارید و حرارت اجاق را ملایم كنید تا مایه جا بیفتد. حالا خامه، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. آنگاه پاستا را درون این مایه بریزید و خوب هم بزنید. پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر و جعفری بیارائید و میل كنید.