Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 - 00:10

26
مهر
اُردور پاستا‌ی صدفی

اُردور پاستا‌ی صدفی

پاستا را در‌ آب‌جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بپزد و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه كنسرو ماهی تن را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. سپس آن را با چنگال له كنید و در كاسه مناسبی بریزید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای  4  نفر

پاستای صدفی شكل           250 گرم

كنسرو ماهی تن                 نصف 1 قوطی

ذرت كنسروی                     نصف 1 قوطی 450 گرمی

فلفل‌دلمه‌ای خرد كرده         نصف یك عدد

جعفری خرد كرده                1 قاشق سوپخوری

سس مایونز                       125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

آبلیمو                               1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه                        به میزان لازم

گوجه‌فرنگی برای تزئین       به میزان لازم

لیموی تازه برای تزئین        به میزان لازم

 روش تهیه اُردور پاستا‌ی صدفی

پاستا را در‌ آب‌جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بپزد و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه كنسرو ماهی تن را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. سپس آن را با چنگال له كنید و در كاسه مناسبی بریزید. حال ذرت، فلفل دلمه‌ای، جعفری، سس مایونز، آبلیمو و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون مایه فراهم كرده را در یخچال بگذارید تا سرد شود. اینك پاستا را با مخلوط ماهی پر كنید و با گوجه‌فرنگی و لیمو بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با پاستا، روش تهیه اردور، اردور پاستا، پاستای صدفی، آموزش اردور، مواد لازم اردور تعداد بازديد: 485 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز