فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
پاستای صدفی شكل 250 گرم
كنسرو ماهی تن نصف 1 قوطی
ذرت كنسروی نصف 1 قوطی 450 گرمی
فلفلدلمهای خرد كرده نصف یك عدد
جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
سس مایونز 125 گرم (یكدوم پیمانه)
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
گوجهفرنگی برای تزئین به میزان لازم
لیموی تازه برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه اُردور پاستای صدفی
پاستا را در آبجوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بپزد و بعد در آبكش بریزید. آنگاه كنسرو ماهی تن را در صافی بریزید تا روغن اضافیاش گرفته شود. سپس آن را با چنگال له كنید و در كاسه مناسبی بریزید. حال ذرت، فلفل دلمهای، جعفری، سس مایونز، آبلیمو و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون مایه فراهم كرده را در یخچال بگذارید تا سرد شود. اینك پاستا را با مخلوط ماهی پر كنید و با گوجهفرنگی و لیمو بیارائید و میل كنید.