مریم امیری
مواد لازم برای 4 نفر
پاستای شكل دار 150 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
كلم براكلی خرد كرده 150 گرم
ژامبون خرد كرده 150 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
سس بشامل یكدوم پیمانه
تخممرغ 5 عدد
پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
كره 2 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك
آرد 2 قاشق سوپخوری
آبگوشت 100 میلیلیتر
شیر 100 میلیلیتر
جوز هندی رنده كرده یكچهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل سفید به میزان لازم
خامه 3 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
روش تهیه سوفله پاستا
پاستا را در آب جوش و نمك بجوشانید تا نرم شود. سپس آن را در صافی بریزید. آنگاه در تابه مناسبی پیاز را در روغن زیتون تفت دهید، براكلی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید تا كمی نرم شود. حالا ژامبون را اضافه كنید و تابه را از روی حرارت بردارید. اینك نمك، فلفل و سس بشامل را با آن مخلوط كنید و بگذارید سرد شود.
اكنون زردههای تخممرغ را با سس و پاستا مخلوط كنید. سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. اینك آن را به آرامی با مواد قبل مخلوط نمائید. حالا مایه فراهم كرده را داخل 4 قالب سوفله چربكرده با گنجایش 200 میلیلیتر بریزید و سطح آن را با پنیر بپوشانید. سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
روش تهیه سس بشامل: كره را در تابهای گرم كنید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آرد را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهید، به حدیكه بوی خامی آرد گرفته شود اما رنگ آن تغییر نكند. آنگاه آب گوشت و شیر را با هم مخلوط كنید و به تدریج به مخلوط آرد اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
جوز هندی، نمك و فلفل را نیز اضافه كنید. سس را به مدت تقریبی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس خامه و آبلیمو را بیفزائید و ظرف سس را از روی حرارت بردارید. صبر كنید تا سس كمی خنك شود. سپس آن را مصرف نمائید.