مریم امیری
مواد لازم برای 6 نفر
اسپاگتی 500 گرم
نمك به میزان لازم
میگوی پاككرده 300 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 1 حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سركه 4 قاشق سوپخوری
قارچ خردكرده 200 گرم
كره 50 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
آبگوشت 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
گشنیز خردكرده 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه اسپاگتی با سس میگو
اسپاگتی را در آبجوش دارای نمك و روغن بجوشانید تا بپزد و نرم شود و بعد در صافی بریزید. آنگاه میگو را به مدت تقریبی 2 ساعت در مخلوط پیاز، سیر، نمك، فلفل و روغن زیتون بخوابانید. سپس در قابلمه مناسبی، آب بریزید و سركه را به آن بیفزائید و میگو را در آن بپزید. میگو را در صافی بریزید و كنار بگذارید.
اكنون قارچ را در كره تفت دهید، آرد را بیفزائید و قدری هم بزنید و آب گوشت را بتدریج بیفزائید و مخلوط كنید تا سس غلیظی حاصل شود. نمك و فلفل را به سس اضافه كنید و اسپاگتی را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اینك اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با میگو و گشنیز بیارائید.