Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:01

26
مهر
اسپاگتی با سس میگو

اسپاگتی با سس میگو

اسپاگتی را در آب‌جوش دارای نمك و روغن بجوشانید تا بپزد و نرم شود و بعد در صافی بریزید. آن‌گاه میگو را به مدت تقریبی 2 ساعت در مخلوط پیاز، سیر، نمك، فلفل و روغن زیتون بخوابانید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

اسپاگتی             500 گرم

نمك                     به میزان لازم

میگوی‌ پاك‌كرده      300 گرم

پیاز خردكرده         1 عدد

سیر له‌كرده         1 حبه

نمك و فلفل         به میزان لازم

روغن زیتون         1 قاشق سوپخوری

سركه               4 قاشق سوپخوری

قارچ خردكرده     200 گرم

كره                  50 گرم

آرد                  1 قاشق سوپخوری

آب‌گوشت         250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

گشنیز خردكرده 4 قاشق سوپخوری

 روش تهیه اسپاگتی با سس میگو

اسپاگتی را در آب‌جوش دارای نمك و روغن بجوشانید تا بپزد و نرم شود و بعد در صافی بریزید. آن‌گاه میگو را به مدت تقریبی 2 ساعت در مخلوط پیاز، سیر، نمك، فلفل و روغن زیتون بخوابانید. سپس در قابلمه مناسبی، آب بریزید و سركه را به آن بیفزائید و میگو را در آن بپزید. میگو را در صافی بریزید و كنار بگذارید.

اكنون قارچ را در كره تفت دهید، آرد را بیفزائید و قدری هم بزنید و آب گوشت را بتدریج بیفزائید و مخلوط كنید تا سس غلیظی حاصل شود. نمك و فلفل را به سس اضافه كنید و اسپاگتی را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اینك اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با میگو و گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: میگو، اسپاگتی، روش تهیه اسپاگتی، اسپاگتی با سس، سس میگو، اسپاگتی میگو، آموزش اسپاگتی تعداد بازديد: 674 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز