مریم امیری
مواد لازم برای 3 عدد پیتزا
پاستا 250 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
قارچ خرد كرده 250 گرم
سوسیس خرد كرده 150 گرم
كالباس خرد كرده 150گرم
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
سس گوجهفرنگی 125گرم (یكدوم پیمانه)
خمیر پیتزا 3 عدد
پنیر موزارلای رنده كرده 350گرم
فلفل دلمهای خرد كرده 1 عدد
روش تهیه پیتزای پاستا
پاستا را در آبجوش دارای نمك بجوشانید تا نرم شود و بپزد. آنگاه آن را در صافی بریزید. پیاز را در روغن تفت دهید و بعد قارچ را بیفزائید و با حرارت زیاد تفت دهید تا قارچ آب نیندازد! سپس تابه را از روی حرارت بردارید و سوسیس و كالباس را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایه فراهم كرده را با پاستا مخلوط كنید و نمك، فلفل، آویشن و نیمیاز سس گوجهفرنگی را به آن اضافه نمائید. باقیمانده سس گوجهفرنگی را روی خمیرهای پیتزا بمالید و قدری پنیر بپاشید. آنگاه مخلوط فراهم كرده پاستا را روی خمیرها بریزید و قدری فلفل سبز به آن بیفزائید.
اكنون روی پیتزا را با پنیر بپوشانید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری: روش تهیه انواع خمیر پیتزا در كتاب «آموزش انواع پیتزا» آموزش داده شده است.