اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
نودل گندم 400 گرم
روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
فیله مرغ خرد كرده 680 گرم
سیر له كرده 2 حبه
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل چیلی خرد كرده 2 عدد
شیره خرما 60 گرم
آب 2 قاشق سوپخوری
سس صدف (oyster sauce) 60 میلیلیتر
سس ماهی (Fish sauce) 2 قاشق سوپخوری
عصاره تمرهندی 2 قاشق چایخوری
آبلیمو 60 میلیلیتر
برگ گشنیز یكچهارم پیمانه
روش تهیه نودل سرخكرده با مرغ كاراملی
نودل را بپزید، در صافی بریزید و كنار بگذارید. آنگاه نیمی از روغن را در تابه گودی – (WOK)- بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس فیلههای مرغ را در آن سرخ كنید و گرم نگه دارید. حالا باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید و سیر، زنجفیل و فلفل را در آن تفت دهید.
اینك شیره خرما و آب را رویش بریزید و بگذارید مایه كاراملیزه شود. اكنون فیلهها را به این مخلوط بیفزائید و خوب هم بزنید و آنگاه نودل، مخلوط سه سس و آبلیمو را اضافه كنید و خوراك را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برگ گشنیز بیارائید و میل كنید.
یادآوری 1: فلفل چیلی به فلفلهای قرمزرنگ تند گفته میشود.
یادآوری2: میتوانید سس صدف و سس ماهی را از سوپر ماركتهای بزرگ و به همین نام تهیه كنید.
یادآوری3: برای تهیه عصاره تمر هندی؛ تمر هندی را 30 دقیقه در آب جوش بخیسانید و سپس آن را از صافی رد كنید تا عصاره آن خارج شود.