Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:29

25
مهر
نودل سرخكرده با مرغ كاراملی

نودل سرخكرده با مرغ كاراملی

نودل را بپزید، در صافی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه گودی – (WOK)- بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس فیله‌های مرغ را در آن سرخ كنید و گرم نگه دارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای  4  نفر

نودل گندم                         400 گرم

روغن مایع                        4 قاشق سوپخوری

فیله مرغ خرد كرده            680 گرم

سیر له كرده                    2 حبه

زنجفیل رنده كرده             1 قاشق سوپخوری

فلفل چیلی خرد كرده       2 عدد

شیره خرما                    60 گرم

آب                               2 قاشق سوپخوری

سس صدف                 (oyster sauce)      60 میلی‌لیتر

سس ماهی                (Fish sauce)     2 قاشق سوپخوری

عصاره تمرهندی           2 قاشق چایخوری

آبلیمو                         60 میلی‌لیتر

برگ گشنیز                  یك‌چهارم پیمانه

 روش تهیه نودل سرخكرده با مرغ كاراملی

نودل را بپزید، در صافی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابه گودی – (WOK)- بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس فیله‌های مرغ را در آن سرخ كنید و گرم نگه دارید. حالا باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید و سیر، زنجفیل و فلفل را در آن تفت دهید.

اینك شیره خرما و آب را رویش بریزید و بگذارید مایه كاراملیزه شود. اكنون فیله‌ها را به این مخلوط بیفزائید و خوب هم بزنید و آن‌گاه نودل، مخلوط سه سس و آبلیمو را اضافه كنید و خوراك را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برگ گشنیز بیارائید و میل كنید.

یاد‌آوری 1: فلفل چیلی به فلفل‌های قرمزرنگ تند گفته می‌شود.

یادآوری2: می‌توانید سس صدف و سس ماهی را از سوپر ماركت‌های بزرگ و به همین نام تهیه كنید.

یادآوری3: برای تهیه‌ عصاره تمر هندی؛ تمر هندی را 30 دقیقه در آب جوش بخیسانید و سپس آن را از صافی رد كنید تا عصاره آن خارج شود.

 

برچسب ها: نودل با مرغ، مواد لازم نودل، روش تهیه نودل سرخکرده، نودل سرخکرده، نودل با مرغ کاراملی، مرغ کاراملی، آموزش نودل سرخ کرده تعداد بازديد: 610 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز