اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
پاستا پنه یا لولهای 250 گرم
گلكلم خردكرده 500 گرم
كره آبكرده 50 گرم
سس خردل 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رنده كرده یكچهارم قاشق چایخوری
اسفناج بخارپز و خردكرده 1 كیلوگرم
دانه صنوبر یا آفتابگردان 25 گرم
پنیر چدار رنده كرده 100 گرم
پنیر بلوچیز رنده كرده 100 گرم
مواد لازم برای تهیه سس گوجهفرنگی
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی خردكرده 3 عدد
فلفل دلمهای قرمز خردكرده 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه پاستا با گل كلم و پنیر
ابتدا در قابلمه مناسبی آب و نمك بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه پاستا را بیفزائید تا بپزد و نرم شود. حالا در قابلمه دیگری آب و نمك بریزید و روی اجاق بجوشانید، گل كلم را به آب جوشان بیفزائید و 5 دقیقه بپزید، سپس در صافی بریزید. اینك در كاسه مناسبی كره، پاستا، سس خردل، جوزهندی، اسفناج، گل كلم، نیمی از دانه صنوبر یا آفتابگردان و نیمی از مخلوط پنیرها را تركیب و مخلوط كنید.
اكنون مواد فراهمكرده را بین 6 ظرف چربكرده نسوز به گنجایش 500 میلیلیتر تقسیم كنید، روی آنها را با باقیمانده پنیر و دانه صنوبر یا آفتابگردان بیارائید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و پنیر طلائی رنگ شود. حالا مقداری سس گوجهفرنگی فراهمكرده روی آن بریزید و میل كنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: در تابه مناسبی روغن زیتون، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، نمك و فلفل را بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بپزید تا سبزیها نرم شوند.