اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
پاستا فتوچینی 250 گرم
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خرد كرده 2 عدد درشت
سیر له كرده 2 حبه
قارچ ورقهای خرد كرده 500 گرم
فیله گوساله خلالی خرد كرده 500 گرم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آب گوشت 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
سس ووسترشایر 1 قاشق سوپخوری
خامه 300 میلیلیتر (یك و یكچهارم پیمانه)
آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری
روش تهیه پاستا و بیفاِستروگانُف
در قابلمه مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه 1 قاشقسوپخوری نمك و فتوچینی را بیفزائید و صبر كنید تا فتوچینی نرم شود. سپس در صافی بریزید و كنار بگذارید. حالا در تابه مناسبی، روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سیر و قارچ را نیز اضافه كنید و تفت دهید.
اكنون گوشت را بیفزائید و بگذارید بپزد. آنگاه رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل و آب گوشت را بیفزائید و 5دقیقه دیگر بپزید. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید، سس ووستر شایر، خامه و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. حال مایه فراهم كرده را با فتوچینی مخلوط نمائید و آن را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بریزید.