معصومه عیوضی
مواد لازم برای 4 نفر
برنج مرغوب ایرانی 300 گرم
لوبیا چشم بلبلی 50 گرم
عدس 50 گرم
لپه 50 گرم
رشته پلوئی خردكرده 150 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
كره گیاهی 50 گرم
روش تهیه رشته پلو با لوبیا چشمبلبلی
برنج، لوبیا، عدس و لپه را در كاسههای جداگانه بخیسانید. آنگاه آبشان را دور بریزید و حبوبات را بپزید. حال برنج را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد رشته را بیفزائید. پس از 30 ثانیه، برنج و رشته را در آبكش بریزید و قدری آب ولرم، روی آن بدهید.
سپس حبوبات پخته، دارچین، زردچوبه، نمك، فلفل، زعفران و پیازداغ را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید. اینك قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید و 2 قاشق از كره را در آن آب كنید. حالا رشته پلو و حبوبات را لابهلای هم در قابلمه بریزید و به مدت 30 دقیقه، دم كنید. آنگاه باقیمانده كره را آب كنید و روی رشته پلو بریزید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: حبوبات را یكجا و با هم نپزید زیرا زمان پخت آنها با هم متفاوت است.