Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 - 21:29

2
آبان
باقلا پلو با مرغ

باقلا پلو با مرغ

برنج را با آب ولرم بشوئید و در كاسه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه رویش آب سرد بریزید و به مدت حداقل 20 دقیقه و حداكثر 60 دقیقه با سنگ نمك بخیسانید. حالا قابلمه‌ مناسبی را تا نیمه، آب كنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

برنج پاك‌كرده                       225 گرم

نمك                                  یك‌و نیم قاشق سوپخوری

روغن آبكرده یا كره               75-100 گرم

باقلای پاك‌كرده                    250 گرم

شوید تازه                          100 گرم

زعفران سائیده و حلكرده در آب جوش 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای آماده كردن مرغ

مرغ                              500 گرم

نمك                             یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ كردنی 3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                1 عدد متوسط

زردچوبه                       یك‌دوم قاشق چایخوری

زعفران حلكرده در آب جوش 1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه باقلا پلو با مرغ

برنج را با آب ولرم بشوئید و در كاسه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه رویش آب سرد بریزید و به مدت حداقل 20 دقیقه و حداكثر 60 دقیقه با سنگ نمك بخیسانید. حالا قابلمه‌ مناسبی را تا نیمه، آب كنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. اینك آب برنج را دور بریزید و برنج را به آب جوش بیفزائید و به آرامی هم بزنید.

صبر كنید تا مخلوط برنج و آب بجوشد و بعد از 5 دقیقه، یك پیمانه آب سرد در آن بریزید. این كارموجب قد كشیدن دانه‌های برنج می‌شود. همینكه مغز برنج نرم شد، نمك به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید و بعد از 2 دقیقه، برنج را در آبكش بریزید. قدری آب ولرم روی آن بدهید تا لعاب و نمك اضافی برنج گرفته شود.

اكنون در قابلمه‌ی مناسبی 2 قاشق سوپخوری از روغن را بریزید و یك كفگیر برنج، قدری باقلای پخته و كمی شوید به آن بیفزائید. به همین ترتیب همه‌ی برنج، باقلا و شوید را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید. آن‌گاه باقیمانده‌ی روغن را روی باقلاپلو بدهید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا بخار كند.

سپس حرارت اجاق را ملایم كنید و به مدت 30 دقیقه، باقلا پلو را دم كنید. حالا یك كفگیر از باقلاپلو را با زعفران مخلوط كنید، باقیمانده‌ی آن را در دیس زیبائی بكشید و مرغ را رویش بگذارید و برنج زعفرانی را روی آن بریزید.

روش آماده كردن مرغ: مرغ را خرد كنید و پوستش را بكنید و دور بریزید. آن‌گاه مرغ را بشوئید و با قدری نمك مزه‌دار كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید و مرغ را در آن تفت دهید.

سپس مرغ را از روغن در آورید و پیاز را در همان قابلمه تفت دهید. حالا مرغ و زردچوبه را به پیاز بیفزائید و دو پیمانه آب در آن بریزید تا مرغ بپزد. در اواخر طبخ زعفران را بیفزائید و صبر كنید تا آب مرغ كشیده شود و به یك‌دوم پیمانه برسد.

یادآوری 1: برای پختن باقلا، آن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و به میزان كافی آب بیفزائید تا روی باقلا را بگیرد. سپس آن را روی اجاق بگذارید تا باقلا بپزد ولی له نشود!

یادآوری 2: برای این میزان برنج یك تكه 50 گرمی سنگ نمك كافی است.

 

برچسب ها: باقلا پلو، باقلا پلو با مرغ، روش تهیه باقلا پلو، روش تهیه باقلا پلو با مرغ، پلو با مرغ، باقلا با مرغ، مواد لازم باقلا پلو تعداد بازديد: 581 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز