Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 03:56

25
بهمن
خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی

برای پختن لوبیا قرمز، آن را از شب قبل بشوئید و در آب گرم بخیسانید. چند بار آب آن را عوض كنید و سپس بپزید.

 اعظم گلزارمنش

 

  

مواد لازم خورش قورمه سبزی

برای 2 نفر

 تره                                                    200 گرم

جعفری                                               200 گرم

شنبلیله                                             50 گرم

اسفناج                                              150 گرم

روغن مایع                                          100 میلی‌لیتر

پیاز ریز خردكرده                                   1 عدد متوسط

گوشت ماهیچه یا مغز ران گوسفندی        250 گرم

زردچوبه                                            یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل                                               یك چهارم قاشق چایخوری

نمك                                                1 قاشق چایخوری

لیموعمانی                                        2 عدد

لوبیا قرمز                                          یك‌چهارم پیمانه

آبغوره                                              2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه خورش قورمه سبزی

ابتدا سبزی را پس از پاك كردن بشوئید و در آبكش بریزید تا كاملاً آب آن گرفته شود. آن‌گاه سبزی را ریز خرد كنید و در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا باقیمانده‌ آب سبزی تبخیر شود. سپس نیمی از روغن را به آن بیفزائید و سبزی را تفت دهید. قبل از اینكه رنگ سبزی تغییر كند، آن را از روی حرارت بردارید.

اینك باقیمانده‌ روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. گوشت را به صورت مكعب‌های 4 سانتیمتری خرد كنید و به پیاز بیفزائید و به مدت پنج دقیقه، تفت دهید. زردچوبه و فلفل را اضافه كنید و 3 پیمانه آب در آن بریزید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط بگذارید تا گوشت، نیم‌پز شود.

اكنون نمك، لیموعمانی خیسانده، سبزی تفت داده و لوبیای پخته را به خورش بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. حال بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر طبخ آبغوره را اضافه كنید. خورش را در خورش‌خوری بریزید و همراه با چلو میل كنید.

یادآوری1: لیموعمانی را از چند جا با چنگال سوراخ كنید و به مدت 30 دقیقه در آب گرم بخیسانید و سپس مصرف كنید.

یادآوری2: برای پختن لوبیا قرمز، آن را از شب قبل بشوئید و در آب گرم بخیسانید. چند بار آب آن را عوض كنید و سپس بپزید.

 

برچسب ها: خورش قورمه سبزی، قورمه سبزي، آموزش قورمه سبزي، مواد لازم قورمه سبزي، آشپزي با سبزي تعداد بازديد: 666 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز