تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی
1- چلو: به برنجی میگویند كه آبكش میشود و هنگام دم كردن به آن روغن اضافه نمیكنند و معمولاً با كره و انواع كباب و خورش میل میشود. برای خیساندن برنج به هر پیمانه برنج یك قاشق سوپخوری سرخالی نمك بیفزائید.
2- كته: برنجی است كه آبكش نمیشود. برای هر پیمانه برنج مرغوب ایرانی یك و یكدوم پیمانه آب، 30گرم روغن یا كره و یكچهارم قاشقچایخوری نمك اندازهگیری كنید.
3- دمی: مانند كته می باشد با این تفاوت كه به آن بنشن یا سبزی نیز افزوده میشود.
4- تهچین: تهچین در زیر مجموعهی پلوهای مجلسی است. چلو را با مایهی تهچین- زردهی تخم مرغ، ماست، روغن، نمك و فلفل- مخلوط كنید و لابهلای آن گوشت یا مرغ پخته بچینید. معمولاً تهچین را به صورت قالبی در دیس یا سینی قرار میدهند.