پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم
انجیر رسیده 500 گرم
زردآلوی هستهگرفته 100 گرم
شكر قهوهای 1 پیمانه
كشمش بیدانه 1 پیمانه
آب انگور 1 پیمانه
سركه 1 پیمانه
دانهی خردل 1 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
دارچین آسیاب كرده 1/5 قاشق چایخوری
هل آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
روش تهیه چاتنی انجیر و زردآلو
انجیر، زردآلو و شكر را در قابلمهی مناسبی بریزید و یك ساعت كنار بگذارید. آنگاه آن را روی حرارت بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، بپزید. حالا كشمش را در مخلوط آب انگور، سركه، دانه خردل، نمك و دارچین به مدت 30 دقیقه، بخیسانید و بعد آن را به میوهها بیفزائید و 40 دقیقهی دیگر، با حرارت ملایم بجوشانید.
اكنون هل را اضافه كنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. صبر كنید تا چاتنی خنك شود و آن را در شیشه استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.