Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:55

8
آبان
چاتنی انجیر و زردآلو

چاتنی انجیر و زردآلو

انجیر، زردآلو و شكر را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و یك ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه آن را روی حرارت بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، بپزید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم

انجیر رسیده                     500 گرم

زردآلوی هسته‌گرفته          100 گرم

شكر قهوه‌ای                    1 پیمانه

كشمش بی‌دانه               1 پیمانه

آب انگور                          1 پیمانه

سركه                            1 پیمانه

دانه‌ی خردل                   1 قاشق سوپخوری

نمك                             1 قاشق چایخوری

دارچین آسیاب كرده        1/5 قاشق چایخوری

هل آسیاب كرده            1 قاشق چایخوری

 روش تهیه چاتنی انجیر و زردآلو

انجیر، زردآلو و شكر را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و یك ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه آن را روی حرارت بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، بپزید. حالا كشمش را در مخلوط آب انگور، سركه، دانه‌ خردل، نمك و دارچین به مدت 30 دقیقه، بخیسانید و بعد آن را به میوه‌ها بیفزائید و 40 دقیقه‌ی دیگر، با حرارت ملایم بجوشانید.

اكنون هل را اضافه كنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. صبر كنید تا چاتنی خنك شود و آن را در شیشه‌‌ استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

 

برچسب ها: روش تهیه چاتنی، آموزش چاتنی، چاتنی انجیر، چاتنی زردآلو، مواد لازم چاتنی انجیر، چاتنی با انجیر، چاتنی با زردآلود تعداد بازديد: 612 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز