Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 00:37

8
آبان
سالاد بادمجان و رب انار

سالاد بادمجان و رب انار

ابتدا بادمجان‌ها را كبابی كنید و پوست‌‌شان را بگیرید. آن‌گاه بادمجان را له كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس نمك، فلفل و رب انار را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان                   1 كیلوگرم

نمك و فلفل              به میزان لازم

رب انار                     2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی خردكرده  3 عدد متوسط

نعنای خردكرده          1 دسته كوچك

پیازچه خردكرده         5 ساقه

روغن زیتون              2 قاشق سوپخوری

روش تهیه سالاد بادمجان و رب انار 

ابتدا بادمجان‌ها را كبابی كنید و پوست‌‌شان را بگیرید. آن‌گاه بادمجان را له كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس نمك، فلفل و رب انار را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید، گوجه‌فرنگی، نعنا، پیازچه و روغن زیتون را مخلوط كنید و روی بادمجان بریزید. اكنون سالاد را با برگ نعنا، بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: رب انار، روش تهیه سالاد بادمجان، آموزش سالاد بادمجان، سالاد با رب انار، مواد لازم سالاد بادمجان، سالاد بادمجان، تهیه سالاد بادمجان، آشپزی با سالاد بادمجان تعداد بازديد: 955 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز