سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان 1 كیلوگرم
نمك و فلفل به میزان لازم
رب انار 2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی خردكرده 3 عدد متوسط
نعنای خردكرده 1 دسته كوچك
پیازچه خردكرده 5 ساقه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد بادمجان و رب انار
ابتدا بادمجانها را كبابی كنید و پوستشان را بگیرید. آنگاه بادمجان را له كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس نمك، فلفل و رب انار را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید، گوجهفرنگی، نعنا، پیازچه و روغن زیتون را مخلوط كنید و روی بادمجان بریزید. اكنون سالاد را با برگ نعنا، بیارائید و میل كنید.