Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 10:00

5
آبان
كوفته شانس

كوفته شانس

گوشت، پیاز، سبزی، برنج، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا چسبنده و منسجم شود. آن‌گاه با دست مرطوب هر بار گلوله‌ای به اندازه یك نارنگی، از مایه بردارید و به شكل توپ درآورید.

انسیه حافظی

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

گوشت چرخكرده                      200 گرم

پیاز رنده كرده و آبگرفته             1 عدد

سبزی ریز خردكرده*                1 پیمانه

برنج آبكش كرده                      1 پیمانه

نمك و فلفل                           به میزان لازم

زردچوبه                                به میزان لازم

تخم‌مرغ                                2 عدد

آرد سوخاری                          به میزان لازم

پیازداغ                                  2 عدد

رب گوجه‌فرنگی                     2 قاشق سوپخوری

زردچوبه                               یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع                            به میزان لازم

آب گوجه‌فرنگی                     500 میلی‌لیتر

*(مرزه، جعفری، گشنیز و ریحان)

مواد لازم میانی

پیاز سرخكرده                       2 قاشق سوپخوری

خلال بادام                           2 قاشق سوپخوری

گردوی خردكرده                    یك‌دوم پیمانه

 روش تهیه كوفته شانس

گوشت، پیاز، سبزی، برنج، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا چسبنده و منسجم شود. آن‌گاه با دست مرطوب هر بار گلوله‌ای به اندازه یك نارنگی، از مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و بعد حفره‌ای در آن ایجاد كنید. حال قدری از مایه میانی در آن بگذارید و دوباره كوفته را به شكل توپ درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

كوفته‌ها را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید. اینك پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و قدری تفت دهید. سپس آب گوجه‌فرنگی و 2 پیمانه آب به آن بیفزائید و بگذارید سس بجوشد و قدری غلیظ شود. اكنون كوفته‌ها را در این سس بیندازید و پس از 5 دقیقه، كوفته‌ها را زیر و رو كنید و با حرارت ملایم، به مدت 45-60 دقیقه بپزید.

یادآوری1: بهتر است گوشت دو بار چرخ شود.

یادآوری 2: در ایرلند در سال نو این غذا تهیه می‌شود. معمولاً داخل یكی از كوفته‌ها سكه یا نشانی قرار داده می‌شود و هنگام میل كردن غذا یكی از افراد خانواده كوفته سكه‌دار را برمی‌دارد كه ایرلندی‌ها معتقدند این شخص سالی توأم با شانس و موفقیت خواهد داشت.

 

برچسب ها: کوفته، آشپزی با کوفته، روش تهیه كوفته شانس، تهیه کوفته، کوفته شانس، مواد لازم کوفته شانس، آموزش کوفته شانس تعداد بازديد: 665 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز