تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی
مواد لازم برای 6 نفر
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
پیاز ورقهكرده 2 عدد
دانه هل 2 عدد
چوب دارچین 1 تكه
میخك 2 عدد
دانه فلفل سیاه 4 عدد
زنجفیل تازه و خردكرده1 قاشق چایخوری
سیر خردكرده 1 حبه
نمك یك و یك دوم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی ورقهورقه كرده 2 عدد
سیبزمینی خرد كرده 2 عدد
نخود پخته و آبكش كرده 425 گرم
برنج شسته و آبكش كرده400 گرم
گشنیز تازه و خردكرده2 قاشق سوپخوری
آب 750 میلیلیتر
روش تهیه نخودپلوی معطر
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. بعد پیاز، هل، دارچین، میخك و فلفل سیاه را بیفزائید. آنگاه مخلوط را به مدت 2 دقیقه با سرعت سرخ كنید. سپس زنجفیل، سیر، نمك، گوجهفرنگی و سیبزمینی را به آن اضافه كنید. حالا نخود و برنج را به مخلوط بیفزائید و درجه حرارت را ملایم كنید. اینك یك قاشق سوپخوری از گشنیز به مخلوط اضافه نمائید و آب روی آن بریزید.
بعد درِ ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیكه تمامی آب جذب پلو شود، بپزید. اكنون پلو را در دیس مناسبی بكشید و رویش را با باقیمانده گشنیز تزئین كنید.