Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 05:10

5
آبان
نخودپلوی معطر

نخودپلوی معطر

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. بعد پیاز، هل، دارچین، میخك و فلفل سیاه را بیفزائید. آن‌گاه مخلوط را به مدت 2 دقیقه با سرعت سرخ كنید. سپس زنجفیل، سیر، نمك، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را به آن اضافه كنید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

روغن زیتون              1 قاشق چایخوری

پیاز ورقه‌‌كرده            2 عدد

دانه هل                   2 عدد

چوب دارچین            1 تكه

میخك                    2 عدد

دانه فلفل سیاه       4 عدد

زنجفیل تازه و خردكرده1 قاشق چایخوری

سیر خردكرده         1 حبه

نمك                     یك و یك دوم قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی ورقه‌ورقه كرده 2 عدد

سیب‌زمینی خرد كرده 2 عدد

نخود پخته و آبكش كرده 425 گرم

برنج شسته و آبكش كرده400 گرم

گشنیز تازه و خردكرده2 قاشق سوپخوری

آب                        750 میلی‌لیتر

 روش تهیه نخودپلوی معطر

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. بعد پیاز، هل، دارچین، میخك و فلفل سیاه را بیفزائید. آن‌گاه مخلوط را به مدت 2 دقیقه با سرعت سرخ كنید. سپس زنجفیل، سیر، نمك، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را به آن اضافه كنید. حالا نخود و برنج را به مخلوط بیفزائید و درجه حرارت را ملایم كنید. اینك یك قاشق سوپخوری از گشنیز به مخلوط اضافه نمائید و آب روی آن بریزید.

بعد درِ ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیكه تمامی آب جذب پلو شود، بپزید. اكنون پلو را در دیس مناسبی بكشید و رویش را با باقیمانده گشنیز تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: نخود پلو، مواد لازم نخود پلو، آموزش نخود پلو، پلو با نخود، تهیه نخود پلو، روش تهیه نخودپلوی معطر، نخود پلوی معطر، آشپزی با نخود تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز