Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:48

5
آبان
برش‌های قارچ و پنیر

برش‌های قارچ و پنیر

قارچ و پیاز را در كره تفت دهید. آن‌گاه فلفل و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا مواد قدری نرم شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها، هر دو پنیر، آرد، بیكینگ‌پودر، نمك، ریحان و جوزهندی را با هم مخلوط كنید و باهمزن برقی یا دستی بزنید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 40 برش

 قارچ ورقه‌‌ای خردكرده          500 گرم

پیاز خردكرده                       1 عدددرشت

كره                                    125 گرم

فلفل دلمه‌ای سبزخردكرده    1 عدد درشت

سیر رنده‌كرده                     2 حبه

تخم‌مرغ همزده                  10 عدد

پنیر خامه‌ای                     125 گرم

پنیر گودا                          200 گرم

آرد                                  75 گرم

بیكینگ‌پودر                      یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                               به میزان لازم

ریحان خشك                   1 قاشق چایخوری

جوز هندی رنده‌كرده         یك‌چهارم قاشق چایخوری

 روش تهیه برش‌های قارچ و پنیر

قارچ و پیاز را در كره تفت دهید. آن‌گاه فلفل و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا مواد قدری نرم شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها، هر دو پنیر، آرد، بیكینگ‌پودر، نمك، ریحان و جوزهندی را با هم مخلوط كنید و باهمزن برقی یا دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.

اینك مخلوط قارچ را به این مایه بیفزائید و آن را در قالب مستطیل به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. بعد از 15 دقیقه، آن را از قالب درآورید و به اندازه‌‌های كوچك ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: قارچ، پنیر، آشپزی با قارچ، تهیه برش های قارچ، برش های پنیر، مواد لازم برش های قارچ، آموزش برش های قارچ تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز