مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 40 برش
قارچ ورقهای خردكرده 500 گرم
پیاز خردكرده 1 عدددرشت
كره 125 گرم
فلفل دلمهای سبزخردكرده 1 عدد درشت
سیر رندهكرده 2 حبه
تخممرغ همزده 10 عدد
پنیر خامهای 125 گرم
پنیر گودا 200 گرم
آرد 75 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
ریحان خشك 1 قاشق چایخوری
جوز هندی رندهكرده یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه برشهای قارچ و پنیر
قارچ و پیاز را در كره تفت دهید. آنگاه فلفل و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا مواد قدری نرم شوند. سپس تخممرغها، هر دو پنیر، آرد، بیكینگپودر، نمك، ریحان و جوزهندی را با هم مخلوط كنید و باهمزن برقی یا دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.
اینك مخلوط قارچ را به این مایه بیفزائید و آن را در قالب مستطیل به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. بعد از 15 دقیقه، آن را از قالب درآورید و به اندازههای كوچك ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.