مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
برنج 2 پیمانه
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
پیازچه خرد كرده 4 قاشق سوپخوری
سینه مرغ خرد كرده 500 گرم
قارچ خرد كرده 300 گرم
تره خرد كرده 4 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
ذرت پخته 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه قارچ پلو
ابتدا برنج را بخیسانید و بعد در قابلمهای آبجوش و نمك بریزید، برنج را بیفزائید و صبر كنید تا مغز برنج نرم شود. آنگاه آن را در آبكش بریزید. سپس قدری روغن در تابه بریزید و پیازچه و سینه مرغ را در آن تفت دهید.
حالا قارچ، تره، نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید و بعد ذرت را بیفزائید. اكنون مواد فراهم كرده را لابهلای چلو بدهید و آن را به مدت 30 دقیقه دم كنید. حالا قارچ پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.