Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 - 18:41

5
آبان
قارچ پلو

قارچ پلو

ابتدا برنج را بخیسانید و بعد در قابلمه‌ا‌ی آب‌جوش و نمك بریزید، برنج را بیفزائید و صبر كنید تا مغز برنج نرم شود. آن‌گاه آن را در آبكش بریزید. سپس قدری روغن در تابه بریزید و پیازچه و سینه مرغ را در آن تفت دهید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج                                          2 پیمانه

روغن مخصوص سرخ كردنی          به میزان لازم

پیازچه خرد كرده                          4 قاشق سوپخوری

سینه مرغ خرد كرده                     500 گرم

قارچ خرد كرده                              300 گرم

تره خرد كرده                               4 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران        به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                            1 قاشق سوپخوری

ذرت پخته                                    4 قاشق سوپخوری

 روش تهیه قارچ پلو

ابتدا برنج را بخیسانید و بعد در قابلمه‌ا‌ی آب‌جوش و نمك بریزید، برنج را بیفزائید و صبر كنید تا مغز برنج نرم شود. آن‌گاه آن را در آبكش بریزید. سپس قدری روغن در تابه بریزید و پیازچه و سینه مرغ را در آن تفت دهید.

حالا قارچ، تره، نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و رب‌ گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید و بعد ذرت را بیفزائید. اكنون مواد فراهم كرده را لابه‌لای چلو بدهید و آن را به مدت 30 دقیقه دم كنید. حالا قارچ پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: قارچ پلو، روش تهیه قارچ پلو، آشپزی با قارچ پلو، آموزش قارچ پلو، پلو با قارچ تعداد بازديد: 483 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز