مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 6 نفر
ژامبون 6 ورق
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده 4 عدد
خامه 375 میلیلیتر (یكو یكدوم پیمانه)
جوز هندی رندهكرده یكچهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
اسفناج خردكرده 300 گرم
قارچ خردكرده 100 گرم
پیاز ریز خردكرده یكدوم پیمانه
پنیر گودای رنده كرده 100 گرم
پنیر سفید رنده كرده 50 گرم
روش تهیه كیش قارچ
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و ژامبون را در روغن تفت دهید تا ترد شود. آنگاه آن را خرد كنید و كنار بگذارید. سپس تخممرغها، خامه، جوز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا ژامبون، اسفناج، قارچ، پیاز، نیمی از پنیر گودا و پنیر سفید را به مایه تخممرغ بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون مایه فراهمكرده را در قالب نسوز تارت به قطر 22 سانتیمتر بریزید و باقیمانده پنیر گودا را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 35 دقیقه یا تا زمانیكه روی كیش بپزد و طلائی رنگ شود، در فر بگذارید.