Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 09:30

4
آبان
مرغ پر كرده با قارچ و اسفناج

مرغ پر كرده با قارچ و اسفناج

در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج، قارچ، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید آبش كشیده شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

روغن مخصوص سرخ‌كردنی     به میزان لازم

پیاز ریز خردكرده                   1 عدد متوسط

اسفناج خردكرده                  600 گرم

قارچ ریزخردكرده                  200 گرم

سیر له‌كرده                       2 حبه

نمك و فلفل                       به میزان لازم

سینه مرغ                        6 تكه

تخم‌مرغ همزده                 2 عدد

نان خشك كوبیده              به میزان لازم

پنیر پارمسان                   3 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز                       یك‌دوم قاشق چایخوری

 روش تهیه مرغ پر كرده با قارچ و اسفناج

در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج، قارچ، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید آبش كشیده شود. حالا سینه مرغ را بین دو كیسه نایلونی قرار دهید و با استیك‌كوب بكوبید تا قدری پهن شود و رویشان نمك و فلفل بپاشید.

اكنون هربار قدری از مواد فراهم‌كرده روی سینه مرغ بریزید و آن را رول كنید. رول‌های مرغ را در تخم‌مرغ فرو برید و بعد در مخلوط خرده نان، پنیر و فلفل قرمز بغلتانید. آن‌گاه رول‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، روش تهیه مرغ پر کرده، مرغ پر کرده با قارچ، مواد لازم مرغ پر کرده، مرغ پرکرده با اسفناج، آموزش مرغ پرکرده، تهیه مرغ پر کرده تعداد بازديد: 598 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز