اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
روغن مخصوص سرخكردنی به میزان لازم
پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط
اسفناج خردكرده 600 گرم
قارچ ریزخردكرده 200 گرم
سیر لهكرده 2 حبه
نمك و فلفل به میزان لازم
سینه مرغ 6 تكه
تخممرغ همزده 2 عدد
نان خشك كوبیده به میزان لازم
پنیر پارمسان 3 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه مرغ پر كرده با قارچ و اسفناج
در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج، قارچ، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید و بگذارید آبش كشیده شود. حالا سینه مرغ را بین دو كیسه نایلونی قرار دهید و با استیككوب بكوبید تا قدری پهن شود و رویشان نمك و فلفل بپاشید.
اكنون هربار قدری از مواد فراهمكرده روی سینه مرغ بریزید و آن را رول كنید. رولهای مرغ را در تخممرغ فرو برید و بعد در مخلوط خرده نان، پنیر و فلفل قرمز بغلتانید. آنگاه رولها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.