اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 تا 10نفر
پنیر خامهای 200 گرم
كره سرد 125 گرم
آرد 375 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
مواد لازم میانی
كره نرم 2 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خردكرده 1 عدد متوسط
قارچ خردكرده 200 گرم
خامه 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
آرد 2 قاشق سوپخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
آویشن یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه پیراشكی قارچ
پنیر خامهای، كره سرد و آرد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند و خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی، قرار دهید و یك ساعت در یخچال بگذارید. آنگاه خمیر را روی سطح آردپاشیده باز كنید و دایرههائی به قطر 7 سانتیمتر، از آن ببرید.
به لبههای خمیر تخممرغ بمالید و هربار یك قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید. لبههای خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی از آن بیرون نریزد!
حال روی خمیرها تخممرغ بمالید و در سینی فر بچینید و در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 12-15 دقیقه یا تا زمانیكه پیراشكی طلائی رنگ شود، بپزید.
یادآوری: برای تهیه مواد میانی؛ همه مواد لازم را در ظرفی با هم مخلوط كنید.