Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 14:40

4
آبان
پیراشكی قارچ

پیراشكی قارچ

پنیر خامه‌ای، كره سرد و آرد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند و خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی، قرار دهید و یك ساعت در یخچال بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8 تا 10نفر

پنیر خامه‌ای         200 گرم

كره سرد              125 گرم

آرد                      375 گرم

تخم‌مرغ همزده    1 عدد

مواد لازم میانی

كره نرم              2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خردكرده  1 عدد متوسط

قارچ خردكرده      200 گرم

خامه                60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آرد                   2 قاشق سوپخوری

نمك                1 قاشق چایخوری

آویشن            یك‌دوم قاشق چایخوری

 روش تهیه پیراشكی قارچ

پنیر خامه‌ای، كره سرد و آرد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند و خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی، قرار دهید و یك ساعت در یخچال بگذارید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آردپاشیده باز كنید و دایره‌هائی به قطر 7 سانتیمتر، از آن ببرید.

به لبه‌های خمیر تخم‌مرغ بمالید و هربار یك قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید. لبه‌های خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی از آن بیرون نریزد!

حال روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و در سینی فر بچینید و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 12-15 دقیقه یا تا زمانیكه پیراشكی طلائی رنگ شود، بپزید.

یادآوری: برای تهیه مواد میانی؛ همه مواد لازم را در ظرفی با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: پیراشکی، پیراشکی قارچ، روش تهیه پیراشكی قارچ، تهیه پیراشکی قارچ، آموزش پیراشکی قارچ، مواد لازم پیراشکی قارچ تعداد بازديد: 599 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز