اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
سیبزمینی 500 گرم
كره 50 گرم
زرده تخممرغ 2 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد
گوجهفرنگی ریز خردكرده 250 گرم
قارچ ورقهای خردكرده 250 گرم
جعفری برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه ماركوئیس سیبزمینی و قارچ
سیبزمینی را بپزید، پوستش را بگیرید و آن را پوره كنید. آنگاه نیمی از كره، زردههای تخممرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس پوره فراهمكرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و دایرههائی توخالی از آن روی سینی پوشانده ازكاغذ، بگذارید.
حال سینی را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه پوره طلائی رنگ شود، بپزید. اینك در تابه مناسبی باقیمانده كره را بریزید، پیاز را در آن تفت دهید و بعد گوجهفرنگی، قارچ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود. اكنون وسط سیبزمینی را با این مخلوط پر كنید و با جعفری بیارائید.