Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:14

4
آبان
ماركوئیس سیب‌زمینی و قارچ

ماركوئیس سیب‌زمینی و قارچ

سیب‌زمینی را بپزید، پوستش را بگیرید و آن را پوره كنید. آن‌گاه نیمی از كره، زرده‌های تخم‌مرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس پوره فراهم‌كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره كنگره‌دار بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

سیب‌زمینی                    500 گرم

كره                               50 گرم

زرده تخم‌مرغ                  2 عدد

نمك و فلفل                   به میزان لازم

پیاز ریز خرد كرده            1 عدد

گوجه‌فرنگی ریز خردكرده  250 گرم

قارچ ورقه‌ای خردكرده     250 گرم

جعفری برای تزئین        به میزان لازم

 روش تهیه ماركوئیس سیب‌زمینی و قارچ

سیب‌زمینی را بپزید، پوستش را بگیرید و آن را پوره كنید. آن‌گاه نیمی از كره، زرده‌های تخم‌مرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس پوره فراهم‌كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره كنگره‌دار بریزید و دایره‌هائی توخالی از آن روی سینی پوشانده ازكاغذ، بگذارید.

حال سینی را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه پوره طلائی رنگ شود، بپزید. اینك در تابه مناسبی باقیمانده كره را بریزید، پیاز را در آن تفت دهید و بعد گوجه‌فرنگی، قارچ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه‌فرنگی كشیده شود. اكنون وسط سیب‌زمینی را با این مخلوط پر كنید و با جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با قارچ، ماركوئیس، روش تهیه ماركوئیس، تهیه ماركوئیس سیب زمینی، آموزش ماركوئیس، ماركوئیس با قارچ، مواد لازم ماركوئیس تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز