اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8-10 نفر
دانه صنوبر بو داده یكسوم پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
قارچ ورقهای خرد كرده 350 گرم
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 1 حبه
مرغ چرخكرده 800 گرم
فلفل دلمهای خرد كرده 1 عدد
خرده نان 1 پیمانه
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
تخممرغ همزده 1 عدد
برگ ریحان ریز خرد كرده یكسوم پیمانه
پنیر پارمسان یكدوم پیمانه
روش تهیه لوف قارچ و مرغ
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و كف قالب لوف به ابعاد 13×23 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید و دانه صنوبر را در آن بریزید. بطوریكه كف قالب از دانه صنوبر پوشیده شود. آنگاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید، قارچ، پیاز و سیر را در آن تفت دهید.
سپس مرغ، فلفل دلمهای، خرده نان، شیر، تخممرغ، برگ ریحان و پنیر را با هم مخلوط كنید و بعد قارچ و پیاز را بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. اكنون مواد فراهم كرده را در قالب لوف، روی دانه صنوبر بریزید و رویش را صاف كنید و بفشارید. آنگاه آن را با كاغذ آلومینیوم و بپوشانید و به روش بنماری در فر، به مدت یكساعت بپزید. حالا لوف قارچ و مرغ را به آرامی در دیس مناسبی برگردانید و به اندازه دلخواه ببرید.
یادآوری 1: این لوف را میتوانید با گوشت چرخكرده نیز تهیه نمائید كه در اینصورت به 800 گرم گوشت چرخكرده نیاز دارید.
یادآوری 2: منظور از روش بنماری این است كه سینی دیواره بلندی را از آب پر كنید و قالب لوف را در آن بگذارید بطوریكه آب تا نیمه قالب بیاید. حالا سینی را در فر قرار دهید تا لوف پخته شود.