سیما باشی زاده
مواد لازم برای 4-6 نفر
برنج 3 پیمانه
ران و سینه مرغ 6 تكه
زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم
پیاز 4 عدد
لیموعمانی 2 عدد
روغن مایع به میزان لازم
ادویه پلوئی 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
كشمش پلوئی یكدوم پیمانه
گردوی خردكرده یكدوم پیمانه
خلال بادام یكدوم پیمانه
پودر لیموی عمانی 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه پلوی بحرینی
برنج را بخیسانید. مرغ را با آب، نمك، زردچوبه، فلفل، یك عدد پیاز و لیمو عمانی بپزید. حالا 3 عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید. آنگاه نیمی از پیاز را برای داخل پلو و نیم دیگر را برای تزئین نگه دارید. همینكه مرغ پخت، آن را از قابلمه بیرون آورید و برنج و پیاز داغ را در آب مرغ بریزید تا بپزد و آبش كشیده شود.
سپس روغن، ادویه پلوئی و دارچین را بیفزائید و پلو را دم كنید. اكنون در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و كشمش، گردو، خلال بادام و باقیمانده پیاز داغ را در آن، تفت دهید. حال پودر لیمو عمانی را نیز بیفزائید. اینك پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی، بكشید و مواد فراهم كرده و مرغ را لابهلای آن بریزید.