Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 16:14

12
آبان
پلوی بحرینی

پلوی بحرینی

برنج را بخیسانید. مرغ را با آب، نمك، زردچوبه، فلفل، یك عدد پیاز و لیمو عمانی بپزید. حالا 3 عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید. آن‌گاه نیمی از پیاز را برای داخل پلو و نیم دیگر را برای تزئین نگه دارید.

سیما باشی زاده

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج                                3 پیمانه

ران و سینه مرغ                6 تكه

زردچوبه، نمك و فلفل         به میزان لازم

پیاز                                 4 عدد

لیموعمانی                      2 عدد

روغن مایع                       به میزان لازم

ادویه پلوئی                     1 قاشق چایخوری

دارچین                           1 قاشق چایخوری

كشمش پلوئی                یك‌دوم پیمانه

گردوی خردكرده               یك‌دوم پیمانه

خلال بادام                      یك‌دوم پیمانه

پودر لیموی عمانی          1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه پلوی بحرینی

برنج را بخیسانید. مرغ را با آب، نمك، زردچوبه، فلفل، یك عدد پیاز و لیمو عمانی بپزید. حالا 3 عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید. آن‌گاه نیمی از پیاز را برای داخل پلو و نیم دیگر را برای تزئین نگه دارید. همینكه مرغ پخت، آن را از قابلمه بیرون آورید و برنج و پیاز داغ را در آب مرغ بریزید تا بپزد و آبش كشیده شود.

سپس روغن، ادویه پلوئی و دارچین را بیفزائید و پلو را دم كنید. اكنون در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و كشمش، گردو، خلال بادام و باقیمانده پیاز داغ را در آن، تفت دهید. حال پودر لیمو عمانی را نیز بیفزائید. اینك پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی، بكشید و مواد فراهم كرده و مرغ را لابه‌لای آن بریزید.

 

برچسب ها: پلو، روش تهیه پلوی بحرینی، پلوی بحرینی، آموزش پلوی بحرینی، مواد لازم پلوی بحرینی، آشپزی پلو، پلوی به روش بحرینی تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز