سیما باشی زاده
مواد لازم برای 6- 8 نفر
برنج 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
فلفل و نمك به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
سیبزمینی خردكرده 300 گرم
بادمجان پوست گرفته و خردكرده 3 عدد
فلفل سبز دلمهای خردكرده 2 عدد
شكر 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
بادام پوست گرفته و برشته كرده 50 گرم
روش تهیه پلوی هندی
برنج را بشوئید و در قابلمه مناسبی، بریزید. آنگاه 5 پیمانه آب، زردچوبه، پودر زیره، تخم گشنیز، فلفل و نمك را به آن، بیفزائید و به مدت 1 ساعت بخیسانید. حالا در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و سیبزمینیها را در آن سرخ كنید. سپس بادمجان و فلفل دلمهای را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید.
اكنون شكر و آبلیمو را اضافه كنید و تابه را از روی اجاق بردارید. حال این مواد را به برنج بیفزائید، قابلمه را روی اجاق بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، برنج را دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی، بكشید و رویش را با پلوی زعفرانی و بادام تزئین كنید.