Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 06:24

12
آبان
آش والك

آش والك

سبزی، والك، ماش و برنج را در قابلمه بریزید، روغن، زردچوبه، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید بپزد. بعد از حدود نیم ساعت حبوبات، بلغور و نیمی از پیازداغ را اضافه كنید و بگذارید آش، جا بیفتد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8- 10 نفر

سبزی آش خردكرده               750 گرم

والك خردكرده                        300 گرم

ماش                                   یك‌دوم پیمانه

برنج                                    یك‌دوم پیمانه

روغن مایع                            4 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل سیاه، زردچوبه      به میزان لازم

مخلوط لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس پخته 2 پیمانه

بلغور جو یا گندم پخته             1 پیمانه

پیازداغ                                 2 پیمانه

روش تهیه آش والك

سبزی، والك، ماش و برنج را در قابلمه بریزید، روغن، زردچوبه، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید بپزد. بعد از حدود نیم ساعت حبوبات، بلغور و نیمی از پیازداغ را اضافه كنید و بگذارید آش، جا بیفتد. حالا آش را برای پذیرائی در كاسه‌ مناسبی بكشید و رویش را با پیازداغ باقیمانده بیارائید.

یادآوری: سبزی آش شامل؛ تره، شوید، جعفری، اسفناج و كمی گشنیز است.

 

 

برچسب ها: آش، روش تهیه آش والك، آموزش آش والک، آش والک، تهیه آش والک، مواد لازم آش والک، آشپزی با آش والک تعداد بازديد: 3086 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز