فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
عسل 2 قاشق سوپخوری
نان پیتا 2 عدد (بزرگ)
پودر دارچین یكدوم قاشق چایخوری
شكلات چیپسی 2 قاشق سوپخوری
روغن كانولا 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كوئیسادیلا با شكلات چیپسی
عسل را روی نانهای پیتا بمالید. آنگاه دارچین و شكلات چیپسی را روی یكی از نانها بریزید و نان دیگر را روی آن بگذارید. حال روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.
سپس دو طرف نانها را در روغن برشته كنید تا طلائی رنگ شوند. اكنون ساندویچهای فراهم كرده را چهار قسمت كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید و با پودر دارچین بیارائید.
یادآوری: كوئیسادیلا نوعی ساندویج مكزیكی است.