اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
تخممرغ 8 عدد درشت
سفیده تخممرغ 2 عدد
پنیر گودا یا چدار رنده كرده 120 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
كره 1 قاشق سوپخوری
سیب پوست كنده و خرد كرده2 عدد درشت
روش تهیه فریتاتای سیب و پنیر چدار
فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد گرم كنید. تخممرغها، سفیدههای تخممرغ، نیمی از پنیر، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید.
همینكه اطراف مایه قدری طلائی رنگ شد، برشهای سیب را رویش بچینید و باقیمانده پنیر را بپاشید. حالا تابه را در فر بگذارید و فریتاتا را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.