Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 11:16

9
آبان
فریتاتای سیب و پنیر چدار

فریتاتای سیب و پنیر چدار

فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد گرم كنید. تخم‌مرغ‌ها، سفیده‌های تخم‌مرغ، نیمی از پنیر، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم‌مرغ                               8 عدد درشت

سفیده تخم‌مرغ                    2 عدد

پنیر گودا یا چدار رنده كرده      120 گرم

نمك و فلفل                        به میزان لازم

كره                                   1 قاشق سوپخوری

سیب پوست كنده و خرد كرده2 عدد درشت

 روش تهیه فریتاتای سیب و پنیر چدار

فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد گرم كنید. تخم‌مرغ‌ها، سفیده‌های تخم‌مرغ، نیمی از پنیر، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره را در تابه نچسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید.

همینكه اطراف مایه قدری طلائی رنگ شد، برش‌های سیب را رویش بچینید و باقیمانده پنیر را بپاشید. حالا تابه را در فر بگذارید و فریتاتا را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: مواد لازم فریتاتا، روش تهیه فریتاتا، آموزش فریتاتا، فریتاتای سیب، فریتاتای پنیر چدار، فریتاتا با پنیر، فریتاتا با سیب، تهیه فریتاتا تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز