اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
بلغور گندم 1 پیمانه
گوشت گردن 1 كیلوگرم
نمك به میزان لازم
پیاز 1 عدد متوسط
گلاب 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
روغن حیوانی 2 قاشق سوپخوری
دارچین به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
روش تهیه هلیم گندم
ابتدا بلغور را بخیسانید. آنگاه بلغور، گوشت، نمك و پیاز را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بپزید. دقت كنید مواد درون قابلمه را هم نزنید زیرا لعاب گندم جدا میشود و ته میگیرد. حالا پیاز را از داخل هلیم درآورید و باقیماندهی مواد را با گوشتكوب دستی بكوبید.
اینك هلیم را روی حرارت گرم كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. اكنون روی هلیم روغن داغكرده بریزید و با دارچین و خلال بادام بیارائید.
یادآوری: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تار و پود گوشت از هم جدا میشود و هلیم كشدار نمیشود.