Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 03:34

22
آبان
چاتنی آلو و سیب

چاتنی آلو و سیب

سیر، زنجفیل، پیاز و كره را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید تا پیاز و سیر قدری نرم شوند. آن‌گاه ادویه‌ها، آلو، سیب، شكر سفید و قهوه‌ای، سركه سفید و قرمز و نمك را بیفزائید و به مدت 1ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم برای 1 كیلوگرم

سیر رنده كرده                      2 حبه

زنجفیل رنده كرده                 2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد كرده                 1 عدد متوسط

كره                                   1 قاشق سوپخوری

پودر خردل                         1 قاشق سوپخوری

پودر هل                            1 قاشق سوپخوری

پودر دارچین                       1/5 قاشق سوپخوری

آلوی ریز خرد كرده              500 گرم

سیب ریز خرد كرده            2 عدد درشت

شكر سفید                     100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

شكر قهوه‌ای                   1 پیمانه

سركه سفید                   500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

سركه قرمز                     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

نمك                              1قاشق چایخوری

 

روش تهیه چاتنی آلو و سیب 

سیر، زنجفیل، پیاز و كره را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید تا پیاز و سیر قدری نرم شوند. آن‌گاه ادویه‌ها، آلو، سیب، شكر سفید و قهوه‌ای، سركه سفید و قرمز و نمك را بیفزائید و به مدت 1ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. سپس آن را درون شیشه استریل بریزید و در یخچال نگه‌دارید.

یادآوری: اگر آلو در دسترس نبود، می‌توانید از قیسی نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: چاتنی، تهیه چاتنی، روش تهیه چاتنی آلو و سیب، چاتنی با آلو، چاتنی با سیب، آموزش چاتنی آلو، مواد لازم چاتنی سیب، تهیه چاتنی با آلو تعداد بازديد: 740 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز