پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم برای 1 كیلوگرم
سیر رنده كرده 2 حبه
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط
كره 1 قاشق سوپخوری
پودر خردل 1 قاشق سوپخوری
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین 1/5 قاشق سوپخوری
آلوی ریز خرد كرده 500 گرم
سیب ریز خرد كرده 2 عدد درشت
شكر سفید 100 گرم (یكدوم پیمانه)
شكر قهوهای 1 پیمانه
سركه سفید 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
سركه قرمز 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
نمك 1قاشق چایخوری
روش تهیه چاتنی آلو و سیب
سیر، زنجفیل، پیاز و كره را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید تا پیاز و سیر قدری نرم شوند. آنگاه ادویهها، آلو، سیب، شكر سفید و قهوهای، سركه سفید و قرمز و نمك را بیفزائید و به مدت 1ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. سپس آن را درون شیشه استریل بریزید و در یخچال نگهدارید.
یادآوری: اگر آلو در دسترس نبود، میتوانید از قیسی نیز استفاده كنید.