Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:07

22
آبان
سركه پنج میوه

سركه پنج میوه

آب را بجوشانید تا به دمای 100 درجه سانتیگراد، برسد. سپس سبزی را همراه با نمك درون آب بریزید و از روی اجاق بردارید. در ظرف را ببندید و آن را 24 ساعت كنار بگذارید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم

آب                                   2 لیتر

سبزی معطر*     خردكرده    600 گرم

نمك                                 2 قاشق سوپخوری

كیوی با پوست خردكرده      2 كیلوگرم

انگور                                2 كیلوگرم

پرتقال پوست‌كنده و فیله‌كرده2 كیلوگرم

سیب پوست‌كنده و خردكرده 1 كیلوگرم

گلابی پوست‌كنده و خردكرده 1 كیلوگرم

مایه‌خمیر فوری                   2 قاشق سوپخوری

شكر                                 2 قاشق سوپخوری

میخك                               5 عدد

چوب دارچین                      2 تكه

جوزهندی رنده‌كرده             2 قاشق چایخوری

سركه قرمز                        1 لیتر

* نعنا، ترخون، برگ كرفس، ساقه كرفس، از هر كدام 150 گرم

 

روش تهیه سركه پنج میوه

 

آب را بجوشانید تا به دمای 100 درجه سانتیگراد، برسد. سپس سبزی را همراه با نمك درون آب بریزید و از روی اجاق بردارید. در ظرف را ببندید و آن را 24 ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه میوه‌ها را همراه با مایه‌‌خمیر، شكر، میخك، چوب دارچین، جوزهندی و سركه به سبزی بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.

اینك مخلوط فراهم‌كرده را در ظرف مناسبی بریزید، درش را بگذارید و دور تا دور در را با خمیر فراهم كرده از آرد، آب و روغن ببندید. اكنون آن رادر جای خشك و خنك نگه‌ دارید. بعد از 25- 30 روز سركه را صاف كنید و 5 دقیقه، بجوشانید. همین كه سركه میوه خنك شد، آن را در شیشه مناسبی بریزید و در جای خشك و خنك نگه‌دارید.

 

برچسب ها: سرکه، سرکه میوه، سرکه پنج میوه، آموزش سرکه پنج میوه، سرکه با میوه، روش تهیه سرکه پنج میوه، سرکه با پنج میوه، آشپزی با سرکه میوه تعداد بازديد: 576 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز