Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 16:51

6
مهر
لقمه‌های پنیری

لقمه‌های پنیری

پنیر فتا، گودا و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه هر بار به اندازه یك گردو، از این مایه بردارید، به شكل توپ درآورید و كنار بگذارید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

پنیر فتا                                   150 گرم

پنیر گودای رنده كرده                 100 گرم

جعفری خرد كرده                      2 قاشق سوپخوری

مغزگردوی برشته و خرد كرده     60 گرم

سبزی معطر*                         3 قاشق سوپخوری

پاپریكا                                   2 قاشق سوپخوری

خیار ورقه‌ای خرد كرده             1 عدد

گوجه فرنگی حلقه كرده          1 عدد

*جعفری، شوید، پیازچه، ریحان

 روش تهیه لقمه‌های پنیری

پنیر فتا، گودا و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه هر بار به اندازه یك گردو، از این مایه بردارید، به شكل توپ درآورید و كنار بگذارید. سپس در ظرفهای جداگانه، گردو، سبزی معطر و پاپریكا بریزید و توپ‌های پنیری را در این مواد بغلتانید.

حال روی هر ورقه نان، یك برش خیار، یك برش گوجه فرنگی و یك توپ پنیری بگذارید و میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با پنیر، لقمه، تهیه لقمه های پنیری، لقمه پنیری، آموزش لقمه های پنیر، مواد لازم لقمه، تهیه لقمه تعداد بازديد: 643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز