فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
پنیر فتا 150 گرم
پنیر گودای رنده كرده 100 گرم
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
مغزگردوی برشته و خرد كرده 60 گرم
سبزی معطر* 3 قاشق سوپخوری
پاپریكا 2 قاشق سوپخوری
خیار ورقهای خرد كرده 1 عدد
گوجه فرنگی حلقه كرده 1 عدد
*جعفری، شوید، پیازچه، ریحان
روش تهیه لقمههای پنیری
پنیر فتا، گودا و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه هر بار به اندازه یك گردو، از این مایه بردارید، به شكل توپ درآورید و كنار بگذارید. سپس در ظرفهای جداگانه، گردو، سبزی معطر و پاپریكا بریزید و توپهای پنیری را در این مواد بغلتانید.
حال روی هر ورقه نان، یك برش خیار، یك برش گوجه فرنگی و یك توپ پنیری بگذارید و میل كنید.