Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:26

19
آبان
فیله مرغ كبابی

فیله مرغ كبابی

فیله‌های مرغ را از طول ببرید و همراه با نمك، لیمو فلفلی، روغن زیتون، سیر، زعفران و زنجفیل در كاسه‌ای بریزید، رویش را بپوشانید و یك ‌شب در یخچال نگه‌دارید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

فیله مرغ                       500 گرم

نمك و لیمو فلفلی          1 قاشق چایخوری

روغن زیتون                   2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                 1 عدد

زعفران حل كرده           1 قاشق سوپخوری

زنجفیل رنده‌كرده           1 قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی مینیاتور    150 گرم

 

روش تهیه فیله مرغ كبابی

فیله‌های مرغ را از طول ببرید و همراه با نمك، لیمو فلفلی، روغن زیتون، سیر، زعفران و زنجفیل در كاسه‌ای بریزید، رویش را بپوشانید و یك ‌شب در یخچال نگه‌دارید.

آن‌گاه فیله‌ها را به صورت ضربدری در سیخ‌های چوبی خیسانده در آب بكشید و در تابه چربكرده بچینید و روی اجاق كباب كنید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را نیز به سیخ‌ بكشید و روی شعله اجاق كباب كنید و در كنار فیله‌های كبابی قرار دهید و همراه با نان یا برنج میل كنید.

یادآوری: می‌توانید برنج را با زعفران و كاری مزه‌دار كنید و قالب بزنید.

 

برچسب ها: مرغ، روش تهیه فیله مرغ کبابی، فیله مرغ کبابی، فیله مرغ، آموزش فیله مرغ کبابی، تهیه فیله مرغ کبابی، مواد لازم مرغ کبابی، مرغ کبابی، فیله کبابی تعداد بازديد: 916 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز