اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2-4 نفر
فیله مرغ 500 گرم
نمك و لیمو فلفلی 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 عدد
زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوری
زنجفیل رندهكرده 1 قاشق چایخوری
گوجهفرنگی مینیاتور 150 گرم
روش تهیه فیله مرغ كبابی
فیلههای مرغ را از طول ببرید و همراه با نمك، لیمو فلفلی، روغن زیتون، سیر، زعفران و زنجفیل در كاسهای بریزید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگهدارید.
آنگاه فیلهها را به صورت ضربدری در سیخهای چوبی خیسانده در آب بكشید و در تابه چربكرده بچینید و روی اجاق كباب كنید. حالا گوجهفرنگیها را نیز به سیخ بكشید و روی شعله اجاق كباب كنید و در كنار فیلههای كبابی قرار دهید و همراه با نان یا برنج میل كنید.
یادآوری: میتوانید برنج را با زعفران و كاری مزهدار كنید و قالب بزنید.